Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 1 februari 2016

Författarkryssning med Birka Cruises

Tycker du om att träffa andra författare, prata om skrivandet och ha kul kanske en Författarkryssning med Birka Cruises är något för dig. Den som arrangerar den är Staffan Öberg. Nedan kan du läsa vad Staffan skriver om kryssningen:

FÖRFATTARKRYSSNING MED BIRKA CRUISES
17-18 februari är det dags igen med en författarkryssning då vi åker med Birka Cruises för att kryssa, äta buffé, dansa och prata författeri. Har du lust att hänga med? Jag har bokningsnummer 7904290 så säg till att ni vill sitta vid samma bord i buffén i Sjösalen kl 18-19.45 17 februari. Jag har även för min del bokat frukostbuffén dagen efter och det kan vi samordna så att vi äter tillsammans de som vill. Det är en fördel om du är clubmedlem i Birka och får då bättre pris på resan. 


Du kan boka biljett genom att ringa 08-702 72 00. Eftersom du bör boka samma bord som jag har, så kan du inte boka på nätet utan måste ringa. Man kan gå på båten i förväg, jag tror det är kl 17, och gå till en pub på båten. Man får gå till hytterna kl 17.30. Senast var det fullt på fiket utanför båten före kl 17. Vi får se hur det är denna gång. Ta gärna med dig dator för det kan bli möjlighet att skriva och prata på hemvägen. 


När du har bokat så mejla mig på staffan@anasys.se med ditt bokningsnummer. Har du frågor så ställ dom här nedan eller mejla. Du kan även gå in på facebook-gruppen Författarkryssning och anmäla där att du vill bli medlem.


Lät det intressant? Då är det bara att göra en bokning och ansluta dig till gruppen. Har du några frågor får du kontakta Staffan Öberg.

Ha det så kul på kryssningen!

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?


Kramisar Kim

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva 2016/2017. Boken finns fortfarande som e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer: