Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 18 juli 2017

Nu har du tur!

Nu har du tur!

Det har kommit ett återbud på en av mina populära skrivarkurser i sommar. Eftersom de som står på reserv inte har svarat, lägger jag ut platsen för bokning.

Det gäller vecka 30, 28-30 juli. Nedan kan du läsa mer om skrivarkursen. Eller gå in på Kimselius hemsida.

Skrivkursens grundinnehåll
Att känna glädje i skrivandet
Bygga upp en berättelse
Fånga läsarna
Skapa karaktärer
Gestalta
Miljöskildringar
Dialoger
Att komma ur skrivkramp
Korrekturläsning
Skicka till förlag
Dessutom tillkommer fler ämnen utöver dessa.

BTJ:s recension av skrivboken Att hitta glädje i skrivandet: "Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren

Plats
Kursen hålls i den gamla Färgargården i Eringsboda. Ett charmigt 1700-talshus som ligger vid en liten sjö med badbrygga. Övernattning sker i huset och du delar rum med någon av de andra kursdeltagarna. Medtag sovsäck/sovtäcke, kudde och handdukar. Glöm inte baddräkt! Du kan gå in på Google Maps och ta en promenad runt skrivkursgården. Länken tar dig direkt till Färgargården.

Kostnad
3.200.

Information om kursen

Föregående års skrivkursdeltagare har gett ut novellsamlingar tillsammans med Kim. Färgargårdens andar och Morden på Färgargården. Kanske blir du en av de som deltar i nästa års novellsamling som utkommer sommaren 2018. 


Kim M. Kimselius är en flitigt anlitad föreläsare och skrivkurslärare. Hon håller många skrivarkurser runt om i landet. Kim skriver med glädje och vill i skrivarkursen Att känna glädje i skrivandet, förmedla skrivglädje till dig.

I grundkursen får du lära dig känna glädje i skrivandet, bygga upp en berättelse, fånga läsarna, skapa karaktärer, gestalta, skriva miljöskildringar, dialoger och mycket mer. Kim tipsar om hur du tar dig ur skrivkramp och hur du korrekturläser din text innan du skickar till förlag.

Det spelar ingen roll vad målet med ditt skrivande är: att skriva om ditt liv, din släkt, en deckare, roman, eller en faktabok. Kim har 20 års erfarenhet som etablerad författare och delar med sig av sina kunskaper, på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.

Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda, har fått bokkontrakt, noveller antagna i tidningar och litteraturpris.


Kim har gett ut över 45 böcker, bland annat Att skriva med glädje, Att hitta glädje i skrivandet, 10 misstag författare gör samt 10 tips för att leva på din kreativitet. Kims böcker är populära, används i många skolor som temaböcker och är översatta till flera språk.

Platserna tar fort slut, anmäl dig så snart du kan! Anmäl dig här! Läs mer om kursen nedan.
Anmäl dig till skrivarkursen genom att mejla Kim M Kimselius. Märk mejlet "Skrivkurs 2018". Skriv namn, adress och ålder i mejlet, berätta lite om dig själv och vad du vill få ut av kursen.

"Under två dagar har jag fått ny inspiration och ännu mer fart på mitt skrivande.
Jag kan varmt rekommendera Kims skrivarkurser.
Hon är en perfekt coach som gör skrivandet ännu roligare."
Annie Svensson

Kanske vi ses?

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2017 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?

 
Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Copyright Kim M. Kimselius  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!