Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 28 november 2017

Håll drömmen levande!

Håll drömmen levande!

Några som just nu sitter och är nervösa är de skrivkursdeltagare som har skickat in sina bidrag till novellsamlingen Den magiska porten vid Färgargården. Alla väntar på en bekräftelse på att just deras novell har kommit med i den tredje Färgargårdsboken. Med den kvalité skrivkursdeltagarna hade i år, är jag övertygad om att samtliga berättelser är så bra att de kommer med i boken. Deadline 1 december, bara några få dagar kvar, sedan sätter jag igång och läser och lägger in berättelserna i boken.

Många som går skrivarkurs för mig drömmer om att bli publicerade, flera av dem har redan blivit det, inte bara i våra gemensamma novellsamlingar, utan även kommit ut med egna böcker.

Det var tur att jag inte gav upp min dröm, utan skrev på, trots att jag inte trodde berättelserna var tillräckligt bra. Annars skulle jag inte ha firat 20 år som författare i år, eller kommit ut med 45 böcker, eller skrivit boken Författare Från dröm till verklighet.

Jag vill ge mina skrivkursdeltagare möjligheten att få känna samma känsla som jag hade när jag debuterade, möjligheten att få hålla sin bok i handen, med sin egen berättelse i. Visst, det är en novellsamling, med flera andra författares berättelser, men det är ett steg i rätt riktning. Man blir publicerad, man kan kalla sig författare och stolt visa upp boken.

Igår läste jag en artikel om Jessica Jarvli som aldrig gav upp drömmen, trots att hon gång på gång blev refuserad av de svenska förlagen. När hennes engelsktalande man bad henne skriva något på engelska för att även han skulle kunna läsa, gjorde hon så, skickade in till en manustävling i Dubai. Där blev hon en av de fem som vann, hon fick agent och nu toppar hennes debutbok listorna.

Håll drömmen levande och skriv på! En dag kommer du också att uppnå dina drömmars mål, precis som jag, Jessica Jarvli och många andra författarkollegor.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!