Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 17 februari 2018

Geniet av David Baldacci

Geniet av David Baldacci

Jag har fastnat för David Baldaccis böcker. Det har blivit ungefär en bok i veckan den senaste tiden. Det här är den tredje boken om Sean King och Michelle Maxwell. Båda är före detta Secret Serviceagenter som nu har startat eget tillsammans.

I föregående bok blev Michelle förälskad i en seriemördare. Ja, hon visste inte att personen hon började umgås med var den mördare de jagade. Detta har gjort att hon mår psykiskt dåligt. Därför läggs hon in på sjukhus för att få psykologisk hjälp.

För att bekosta Michelles dyra sjukhusvistelse är Sean King tvungen att ta ett mycket riskfyllt uppdrag. Han ska utreda forskaren Monk Turings mystiska död nära Babbage Town. En hemlighetsfull institution som består av en grupp vetenskapsmän och kryptografer. Mittemot Babbage Town, på andra sidan floden, ligger CIA:s elitträningsläger Camp Peary och det var där Monk Turings kropp hittades.

Medan Sean riskerar sitt liv för att ta reda på vad som hänt den döde, upptäcker Michelle Maxwell att allt inte står rätt till på sjukhuset. Istället för att försöka bli frisk börjar hon en egen utredning.

Det här var en grymt spännande bok som absolut inte gick att sluta lyssna på. Jag tycker om beskrivningarna av personerna, samt andra karaktärer i berättelsen, som beskrivs levande. En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa om du vill ha spänning och oavbruten läsning.Den får fyra stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 50 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!