Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 18 augusti 2018

Lägg upp dina berättelser på Wattpad

Lägg upp dina berättelser på Wattpad
Igår skrev jag och berättade om hur en av mina berättelser på Wattpad, Resa utan slut, plötsligt hade lossnat och tagit fart igen. Det gav mig många frågor om vad Wattpad är för något, därför gör jag en repris på mitt tidigare blogginlägg om Wattpad. Blogginlägget är från 2014 och jag har lagt ut många berättelser på sidan sedan det här inlägget skrevs. Den första berättelsen var Mördande foto, som nu har 54.900 läsningar på Wattpad. Den berättelsen lade jag ut på Wattpad efter att jag hade skrivit nedanstående blogginlägg.

Mördande foto fick så mycket respons på Wattpad, och väldigt många förfrågningar om jag inte kunde ge ut den som vanlig pappersbok, eftersom de ville "äga berättelsen". Nu finns Mördande foto som vanlig bok, många skolor har den som klassuppsättningar, eftersom boken handlar om faran med internet och om att leva med skyddad identitet. Här hittar du Mördande foto på Bokus.


Läs nedan och ta del av vad Wattpad är för något och se till att lägga upp berättelser där. Mina fysiska böcker har hittat nya läsare, tack vare att de har upptäckt mina berättelser på Wattpad. Folk är duktiga på att berömma varje kapitel på sajten. Det är något om uppmuntrar en att skriva vidare. Tveka inte! Gå med i Wattpad idag, helt kostnadsfritt!



Upptäck Wattpad
När jag hade besök av mitt 11-åriga barnbarn, Frida, introducerade hon mig till Wattpad. Idag tänkte jag berätta lite om den tjänsten för dig.


Wattpad är en plats där du kan upptäcka och dela berättelser: en social plattform som förenar människor genom ord. Det är en gemenskap som sträcker sig över gränserna, intressen, språk. Med Wattpad, kan vem som helst läsa eller skriva på en enhet: telefon, iPad eller dator.

Tusentals berättelser läggs in varje dag, så det finns alltid något som du vill läsaVill du läsa en historia om en tidsresande groda med superkrafter? Den berättelsen finns på Wattpad och vi skulle gärna vilja att du skriver ytterligare berättelser.

Wattpad berättelser är gratis. Oavsett om du är online eller offline, kan du använda de enheter du redan har för att bära ett helt bibliotek med dig.

Oavsett om du aldrig har skrivit tidigare, eller publicerat böcker, erbjuder Wattpad  fördelar för skribenter oavsett kvalifikationer. 

Delta i samtalet om de historier du har läst: skriv till författaren och interagera med andra människor som älskar historien lika mycket som du. 

meddelande när din favorit författare delar ett nytt kapitel. 

Du behöver ingen förläggare, redaktör, eller färdiga manus för att skriva Wattpad. Vem som helst kan dela sitt skrivande. Allt du lägger Wattpad kan publiceras på många andra platser som du vill. Vi kräver inte några rättigheter till ditt arbete, eller någon kontroll över var du delar din berättelse. 

En av de största fördelarna med Wattpad är att det finns ett direkt samband mellan författaren och 30 miljoner läsare över hela världen. Läsaren får meddelanden när ett nytt kapitel i en berättelse läggs ut. Många författare delar sitt arbete genom att publicera berättelsen ett kapitel i taget, så att läsarna kommer tillbaka. 

Publicerade författare använder Wattpad för att förstärka sin närvaro på nätet. De publicerar noveller och utkast, eller attraherar nya läsare genom att dela den första delen i en serie. Våra läsare är socialt engagerade, och de författare som blomstrar Wattpad är de som omfamnar denna direkta sociala kontakten med sina fans.
Beskrivning
★ ★ ★ ★ ★ WattpadTa reda på varför miljoner älskar Wattpad – det världsomspännande biblioteket som hela tiden växer med fler GRATIS böcker och berättelser.
RANKAD SOM EN AV TOPP-5 BOKAPPAR I 3 ÅRS TID!
• Välj mellan över 10 miljoner GRATIS böcker och berättelser: det bästa som finns av science fiction, fantasy, mysterier, romans, fanfiction, thrillers och mycket mer!
• Få kontakt med dina favoritförfattare, bland andra Margaret Atwood, Paulo Coelho och tusentals blivande författare världen runt
• Få bok- och berättelseuppdateringar direkt från författare
• Läs offline och anpassa dina läsinställningar för att personliggöra din upplevelse
• Skriv berättelser och publicera så att andra kan läsa.
Recensioner:
Wattpad har blivit omskriven i tidningar såsom The New York Times, MacWorld, The Guardian och Washington Post. Det här är vad som sägs:
★ "Wattpad öppnar dörrarna och expanderar vyerna där dörrar är stängda och utsikten är begränsad.”- Margaret Atwood
★ "Wattpad är spännande eftersom det finns möjlighet att skapa innehåll som har djup." - Vincent Lam
★ "Jag älskar Wattpad!!"

Ladda ned Wattpad.

Här kan du kika in på min Wattpadsida. Här kommer jag att lägga ut noveller.

Det finns även andra appar där du kan läsa böcker:
EBook Reader.
Fria böcker på svenska.
Amazon Kindle.
Google Play Böcker.
Ebook Reader.
Aldiko Book Reader.
eboksläsare Pro och många fler. Kika längst ned på dessa sidor så hittar du länkar till fler appar där du kan läsa böcker, både på din mobil, iPad och din vanliga dator.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!