Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 19 augusti 2018

Porten till Kim M Kimselius magiska värld Ny fanblogg


Porten till Kim M Kimselius magiska värld Ny fanblogg
Alexander Nilsson har följt mig sedan han var barn, och läst de flesta av mina böcker, om inte alla. Nu har han startat fanbloggen Porten till Kim M Kimselius magiska värld. Här kommer han att berätta om mig, vad jag håller på mig, om mina böcker med mera. Kika in på Porten till Kim M Kimselius magiska värld och berätta för Alexander vad du vill att han ska skriva om. Jag sänder en tacksamhetens tanke till Alexander som startat den här fanbloggen. Nedan kan du läsa ett utdrag ur lördagens inlägg. Gå in på bloggen för att läsa resten!


Som du säkert vet är Kim bara inte författare. Hon föreläser, signerar och anordnar skrivarkurser som får väldigt bra betyg. Hon har en nybörjarkurs, där du som deltagare lär dig det mest grundläggande i skrivandet och hur man får ett flöde. Hon har också en fortsättningskurs, där ditt eget skrivande läggs i fokus. Du får också nyttiga tips på hur du ska fortsätta din berättelse!
 
Men det är inte allt! Kim ger även alla chansen att få vara med i en novellsamling som kommer ut varje år, och om ens bidrag blir antaget, ja, det betyder att man är författare!
 
Tre böcker har hittills kommit ut om Färgargården. Den första boken "Färgargårdens andar" hade temat spöken, den andra boken "Morden på Färgargården" handlade om mystiska försvinnande och mord och den tredje bokens tema var fantasy. "Den magiska porten vid Färgargården" utkom maj 2018. Nästa utkommer nästa år och handlar om historia. Håll utkik efter "Historiens vingslag runt Färgargården!"
 
Ja, det var ett smakprov ur fanbloggen Porten till Kim M Kimselius magiska värld. Hoppas du tar för vana att kika in på bloggen. Jag vet att Alexander planerar att lotta ut mina böcker till följarna.

Stort tack till Alexander!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!