Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 29 september 2018

Häxjakten av Kim M Kimselius är ett riktigt häftigt fantasyäventyr

Häxjakten av Kim M Kimselius är ett riktigt häftigt fantasyäventyr

Läraren Cecilia Andersson har läst och tyckt till om Häxjakten. En bok jag tycker mycket om, en av mina "byrålådsböcker". Med andra ord, en bok jag skrev för länge sedan, redan 1991, och nu har tagit upp ur lådan, läst och tryckt upp. Att då få den jämförd med både Alice i Underlandet och Sagan om ringen, det känns stort! Nedan kan du läsa vad Cecilia tycker om boken.


"Häxjakten är inte en av Kim M Kimselius vanliga historiska äventyr. Nog verkar den börja med en tidsresa när Ulla och Kathleen plötsligt befinner sig på en plats där man är på väg att bränna en häxa på bål, men efter att de räddat henne inser de att hon faktiskt är en riktig häxa! De har inte hamnat i en annan tid, utan i en annan dimension, där magi faktiskt existerar.

Här har vi ett riktigt häftigt fantasyäventyr där människor kan förtrollas till grodor, råttor eller eldsprutande drakar. Häxor och trollkarlar måste hjälpas åt för att lösa problemen.

Jag tyckte mycket om den här berättelsen, som på ett eller annat sätt förde tankarna till fantasygenrens ursprung i Alice i underlandet och Sagan om ringen, varvat med folksagor." Cecilia Andersson

Tack Cecilia för den fina recensionen!


Blev du nyfiken på boken och vill läsa den? Fråga efter den på ditt bibliotek, eller i din bokhandel. Annars finns boken att köpa på nätet, till exempel hos Adlibris eller Bokus. Om du läser boken får du gärna skriva och berätta vad du tycker om den.

Torsdag till söndag, 27-30 september, finns boken även att köpas på Bokmässan i Göteborg, i min monter B09:20 där jag just nu befinner mig. Välkommen dit!

Kramisar från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!