Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 26 juli 2019

Snap av Belinda Bauer

Snap av Belinda Bauer

Snap av Belinda Bauer är en rysligt spännande thriller. Som vanligt är karaktärerna knivskarpa, men med många bottnar. Författaren griper tag och håller mig fången genom hela boken. Ljudboken är på engelska och inläsaren Andrew Wincotts röst förhöjer verkligen boken. Riktigt bra inläst och en läskigt otäck historia.

Berättelsen börjar med Jack. Det är han som nu bestämmer säger hans mor, och lämnar honom i bilen med de två småsyskonen för att hämta hjälp när bilen har gått sönder. Men hans mamma kommer inte tillbaka. Hon kommer aldrig tillbaka. Jack och hans två systrar stannar så länge de mäktar med, men till slut ger de sig av för att leta upp deras mamma.

Tre år senare är Jack femton år och bestämmer fortfarande över småsyskonen.

I en annan del av staden vaknar en ung kvinna upp och hittar en kniv vid sida av sängen med en lapp där det står "Jag skulle ha kunnat döda dig!"

Polisen gör allt för att hitta inbrottstjuven som gäckar dem. Och Jack gör allt i sin tur för att hitta mammans mördare.

En mycket annorlunda berättelse, lika mästerligt skriven som alla Belinda Bauers tidigare böcker. Hon höll mig på sträckbänken genom hela berättelsen och gav mig knappt andhämtningspaus. Läs boken! Otroligt bra!


Den får fem stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!