Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 3 november 2019

Makten av Dean Koontz riktigt skrämmande verklighet

Makten av Dean Koontz riktigt skrämmande verklighet

Makten av Dean Koontz är andra delen om FBI-agenten Jane Hawk, vars man begår självmord i första boken, Tystnaden. Något hon tycker är helt ofattbart. Hon försöker ta reda på vad som har hänt och upptäcker att det finns en organisation som genom nanoteknik försöker ta makten över alla människor i USA. De som hotar dess existens dödar sig själva, genom att de blir styrda av organisationen.

Det här är en mycket skrämmande bok. Tänk om det här är möjligt? Redan nu övervakas vi av internet, vad vi gör, vad vi tycker om. Kameror överallt. Allt detta slåss Jane Hawk mot när hon försöker bekämpa och förhindra att alla människor förslavas av organisationen. Hon har allt och alla emot sig, det känns som en oövervinnlig kamp.

Hela boken är olidligt spännande och det går inte att sluta lyssna förrän boken är klar, precis som med alla andra böcker Dean Koontz har skrivit. Det här är inte bara en bok jag rekommenderar dig att läsa, jag uppmanar dig att läsa den, för verkligheten är nog så skrämmande. Läs boken!


Du kan kan inte vänta. Befäst ditt ditt öde. Din belöning blir berömmelse.

Orden upprepas, gång på gång, i den vänliga och älskade läraren Cora Gundersuns huvud medan hon spränger sig själv och sin bil på öppen gata. Offren för det kallblodiga dådet är många.

Dagboksanteckningar som hittas efter det blodiga dådet tyder på att Cora måste ha varit galen, men FBI-agenten Jane Hawk vet bättre.

Hennes utredning leder henne till en hemlig sammanslutning, som konspirerar att ta makten över USA med ny skrämmande teknik. USA:s framtid står och faller med Jane Hawk.

Jane Hawk, FBI-agenten som blivit en ostoppbar jägare efter att ha förlorat sin man och tvingats förtränga minnet av sin son, fortsätter sin kamp mot ondskan i uppföljaren  till Tystnaden. Del tre, Hotet, utkommer 2020.Böckerna får fem stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på böckerna? Fråga efter dem hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns de på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!