Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 20 februari 2020

Kimselius håller skrivkurs om hur du skriver en bok om ditt liv

Kimselius håller skrivkurs om hur du skriver en bok om ditt liv

Jag älskar att dela med mig av min erfarenhet som författare, därför håller jag nu en kurs i hur du ska skriva en bok om ditt liv, dina memoarer.

Med 60 skrivna böcker, egen självbiografi och pappas biografi, bär jag mycket kunskap inom mig. Vill du ta del av min kunskap? Då är kursen Skriv om ditt liv något för dig.

Kursen hålls på Studieförbundet Vuxenskolan i Karlskrona den 18 april, 09.00-16.00. 

Anmäl dig till kursen här.

Här kan du läsa vad Studiförbundet Vuxenskolan skriver om kursen:

Kim är en flitigt anlitad föreläsare och håller många skrivarkurser runt om i landet. Nu har du chans att gå en endags skrivkurs för Kim i Karlskrona.
I ”Skriv om ditt liv” berättar Kim om hur du kommer igång med att bygga upp boken, från idé till färdig produkt.

I kursen får du lära dig hur du metodiskt plockar fram det viktiga i ditt liv, hur du gör boken intressant för andra än dig själv och mycket mer. Alla har en historia att berätta, även du. En glädjefylld kurs för alla som vill skriva om sitt liv.

Kim har ca 25 års erfarenhet som författare och delar med sig av sina kunskaper, på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.

Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda, har fått bokkontrakt, noveller antagna i tidningar och litteraturpris. http://kimselius.se/hem/forfattartips/Skrivarkurs%20med%20Kim.html

Så här skriver författaren Mariette Lindstein som gjort succé med boken Sekten på Dimön: “Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje.”

I kursen ingår Kim M. Kimselius handbok om att skriva memoarer, "Skriv om ditt liv" fika och lätt lunch. Är du allergiker meddela det vid anmälan.

Om Kim:
Debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 exemplar första veckan. Boken är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island. Kim har nu gett ut närmare 60 böcker.

Kim har föreläst i Singapore, Finland, Island och Sverige.

Skrivböckerna Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet, har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat böckerna. Många författarcoacher använder böckerna som uppslagsverk och kallar dem för “sin bibel”. Kims självbiografi Författare Från dröm till verklighet har fått många fina omdömen, bland annat skriver författaren Kristina Svensson: “Wow vad mycket hon hinner dela med sig! Kim är fantastisk. Hon är å ena sidan så vanlig, jordnära och äkta. Fast samtidigt så ovanligt generös. Det finns ingen som kan förmedla samma "kan jag så kan du, det är bara att sätta igång”.”

Hjärtligt välkommen på skrivarkurs för Kim M. Kimselius

Hoppas att vi ses, antingen där, eller på någon av mina andra skrivkurser.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!