Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 1 mars 2020

Mellody Looh Flykten av Gabriella P Kjeilen

Mellody Looh Flykten av Gabriella P Kjeilen

Gabriella P Kjeilen har en imponerande fantasi och blandar friskt vålnader, vampyrer, varulvar, feér, onda och goda. Det som skulle kunna ha blivit en salig röra hålls samman på ett bra sätt och Mellody är den röda tråden genom hela berättelsen och böckerna, varav Flykten är den andra i serien.

Djupa karaktärsskildringar, bra miljöskildringar och en spänning som hela tiden håller tag i läsaren är författarens styrka.

Extra spännande blir det att det onda och det goda slåss om att bestämma över Mellody, en inre kamp hon ständigt måste föra med sig själv, mitt i allt annat hon råkar ut för. En spännande bok som jag rekommenderar dig att läsa om du tycker om fantasy.

Går det att gömma sig från en del av sig själv ...
eller kommer den alltid att nå ytan till slut?

Mellody är på flykt från sin far efter att ha svikit honom. Sveket har väckt något till liv inom henne. Mörker och ljus slåss om vem som ska få kontrollera hennes kropp och det känns som om de snart kommer slita henne itu.

Hon söker skydd i Nordlandet. Ett snöbeklätt land med både underliga och livsfarliga invånare.

När hon får reda på att det mörka rådet kidnappat Leo tvingas hon lägga sina egna problem åt sidan för att rädda honom. Men vad kommer hända när hon än en gång utsätter sig för mörkrets lockelser?





Boken får fyra stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 




Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!