Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 3 mars 2020

Skriv Storytels nästa lyssnarsuccé

Skriv Storytels nästa lyssnarsuccé
Nu har du chansen att skriva Storytels nästa lyssnarsuccé. Det är tidningen Skriva och Storytel som arrangerar tävlingen. Läs mer nedan.

Skriv nästa lyssnarsuccé
Är dina karaktärer starka och gripande, och din dramaturgi hals­brytande? Skulle du vilja att din text blir inläst och tillgänglig för hundratusentals lyssnare? Då vill vi ha din pitch!

Nu har du som Skrivaprenumerant chans att bli författare till nästa stora lyssnarsuccé och få 40 000 kronor i förskottsroyalty. Tillsammans med Storytel utlyser Skriva en tävling där vinnaren får utveckla sin idé till en helt ny ljudboksserie.

1:A PLATS:
10 000 kronor i arvode för att utveckla idén till en synopsis + chans till 40 000 kronor i förskottsroyalty* för en hel ljudboksserie + hörlurar från Urbanears.

2:A–10:E PLATS:
Hörlurar från Urbanears.

* Som vinnare får du i ett första steg möjlighet att utveckla din pitch till en utförlig synopsis mot ett arvode på 10 000 kronor. Om Storytel därefter vill gå vidare med din idé erhåller du 40 000 kronor för att utveckla din synopsis till en ljudboksserie i tio delar för Storytel Original. Det är upp till Storytel att avgöra om de tar det steget eller inte.

GÖR SÅ HÄR:
• Skriv en sammanfattning av en berättelse du skulle vilja skriva om du vann tävlingen och fick utveckla en hel serie på tio delar för Storytel Original.
• Ditt bidrag ska vara på max 3 000 tecken (inklusive mellanslag) . Tävlingen är endast öppen för Skrivas prenumeranter, och det är endast tillåtet att skicka in ett bidrag per person. För att delta: teckna din prenumeration här.
• Skicka in ditt bidrag via formuläret nedan senast den 4 maj 2020.
• Vinnaren presenteras i Skriva # 3-2020.
Tävlingen är ett samarbete mellan Skriva och Storytel.

Lycka till!


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!