Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 1 oktober 2020

Förbereder skrivarkurser

Förbereder skrivarkurser

Bilden ovan togs i februari, innan Coronapandemin slog till. Då satt Elsa Zackheden på Studieförbundet Vuxenskolan i Karlskrona, och jag, och planerade vårens skrivarkurser. Sedan kom pandemin och inget blev som det tidigare hade varit.

Genast växlade vi om och jag gjorde distanskurser för Studieförbundet som deltagarna kunde vara med i istället för att fysiskt vara på plats. Det har gett mig många härliga skrivkursdeltagare som skrivit magiska texter.

På lördag är det dags att möta några av distanskursdeltagarna, när jag för första gången sedan pandemin ska hålla fysisk skrivarkurs på Studieförbundet Vuxenskolan i Karlskrona. Kursen är mer än fulltecknad så det är väntelista på platserna. Men ingen fara, om två veckor, 17 oktober, håller jag en ny kurs för Studieförbundet Vuxenskolan.

Vet du, en av deltagarna på lördag kommer ända från Åmål. Jättekul! Normalt brukar det bara vara folk runtom i Blekinge som kommer. De långväga skrivkursdeltagarna brukar komma till Färgargården i Eringsboda där jag håller skrivarkurser i egen regi.

Den kursen håller jag vecka 44 i år. Jag tror inte att vädret kommer att tillåta oss att sitta ute för att jobba, men härliga höstpromenader blir det säkert gott om. Motionsslingan runt Togölen är klar och jag är övertygad om att många skrivkursdeltagare kommer att ta några varv runt där.

Men just nu är det fokus på lördagens kurs. Ser verkligen fram emot den.

Saknar du mina blogginlägg? Det är så mycket just nu att jag helt enkelt inte hinner blogga varje dag.

Vi hörs snart igen!

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!