Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 5 december 2020

Kingdom of Ash av Sarah J. Maas

Kingdom of Ash av Sarah J. Maas

Ett storslaget slut på en magisk serie om Celaena Sardothien vars riktiga namn är Aelin Galathynius, drottning av Terrasen.

Boken var i längsta laget på över 800 sidor. Men så fängslande, otroligt välskriven, härliga miljöskildringar och starka personporträtt. Olidligt spännande. Hela tiden var huvudpersonerna på gränsen till att dö. Någon gjorde det också. Och det är så riktigt bra böcker skrivs, även huvudpersonerna kan dö.

Även om det känns sorgligt att serien nu är slut, blickar jag framåt mot boken som tar mig till början av Aelins liv, när hon blir lönnmördaren. Ser verkligen fram emot att läsa den boken.

Har du ännu inte upptäckt Sarah J. Maas magiska värld rekommenderar jag dig varmt att läsa böckerna. Börja med Glastronen!

Egentligen borde jag berätta vad boken handlar om, men det känns som om jag skulle förstöra hela berättelsen om jag gör det. Därför vill jag bara uppmana dig att läsa boken, ja, hela serien! Läs!
 

   Boken får fem stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!