Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 26 mars 2021

Mysteriet på herrgården Matthew Costello och Neil Richards

Mysteriet på herrgården Matthew Costello och Neil Richards

Morden i Cherringham är riktiga mysdeckare. En pensionerad polis från USA och en ensamstående mamma och webbdesigner löser brott tillsammans. En udda kombination, men väl så lyckad.

Berättelsen börjar med en äldre man som bor i en gammal herrgård. När han känner röklukt tar han sig upp på vinden istället för att ta sig ut. Vilket får till följd att han dör i branden.

Jack Brennan och Sarah Edwards, det udda deckarparet, tycker det är konstigt att mannen har tagit sig uppåt i huset istället för neråt när det brann och bestämmer sig för att undersöka saken.

De tre syskonen är alla övertygade att de var och en är ensam arvtagare till pappans förmögenhet och herrgården. Men när Jack Brennan och Sarah Edwards börjar nysta i dödsfallet kommer de något helt annat på spåret.

En härlig pusseldeckare som jag varmt rekommenderar dig att läsa!


Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack...

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Mysteriet på herrgården är fall nr 2. 

 

   Boken får fyra stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!