Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 19 april 2011

Vardagslyx

Ibland kan det vara skönt att lyxa till det en helt vanlig vardag, en tisdag som idag. Efter att ha arbetat extremt hårt under några dagar, med att slutföra min bok På liv och död i andra världskrigets skugga, så kände jag att det var dags för belöning.

Egentligen har jag inte tid att åka iväg och "slänga bort" flera timmar av min arbetsdag, men jag gjorde det i alla fall. Jag åkte till Irmas Naturpraktik och fick massage.

Enbart resan ut till Irma är en belöning i sig, eftersom Irma har sin lokal på Hasslö som ligger mycket vackert i Karlskrona skärgård. Vägen ut till Hasslö är magnifik. Hela havet breder ut sig framför mig när jag kör mot bron som leder ut till ön. Ute på bron kan jag se ända bort till Karlskrona och långt ut mot öppet hav.

Ingen gång är den andra lik, vågorna, himlen, naturen, allt är olika och bjuder ständigt på förnyelse och nya upplevelser.

Om du tror att det är skönt att få massage, då har du fel, eller tja, det kanske är skönt, jag vet inte, för det har aldrig varit direkt skönt för mig. Kanske för att jag har ett stillasittande jobb, vilket innebär stela axlar... Eller så är det bara så att massage ska göra lite ont. Minns alla James Bondfilmer där de klappar och slår på den stackars hjälten under massagescenerna.

När jag var på researchresa till Kina fick jag också massage. Den var inte heller skön. Ja egentligen är Irmas massage hundra gånger skönare än den jag fick i Kina. Men detsamma gäller för båda: Efteråt känns det så väldigt mycket bättre.

Ja, det var min vardagslyx. Istället för en bit choklad, god mat eller något annat ätbart så är det massage jag tar som belöning. Hur belönar du dig?

Kramisar från en rätt så mör Kim
 
Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst.