Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 31 augusti 2011

Porten till äventyrens magiska värld

Berättade förra veckan om den magiska signeringen hos Kindvalls i Eslöv. Att jag kallade den för magisk kom sig av två olika skäl, ett av dem var den present jag fick av Christina, som är ett stort fan till alla mina böcker.

Hon hade gjort en underbart Scrapbooking-tavla, och rubriken var "Porten till äventyrens magiska värld".

Innanför porten till äventyrens magiska värld sitter miniatyrer av samtliga mina böcker och på "väggen" hänger ett foto på mig, Christina och Rasmus. Vi har verkligen lyckats harmoniera varandra i färgerna!

Här ser du tavlan i sin helhet. Det var den här presenten som fick mig att gråta glädjetårar när Christina lämnade över den till mig under signeringen hos Kindvalls i Eslöv. Tänk att någon har lagt ned så mycket arbete på att göra en sådan här vacker sak till mig. Tack snälla, kära Christina för den underbara presenten, som nu hänger på väggen i min skrivarlya! Lovar att den kommer att ge mig mycket inspiration, för det gör den redan!

Ja, så där kan en författares dag se ut. Du kan läsa om hela dagen här.

Det finns många fina presenter i min skrivarlya som jag har fått av otaliga fans. Många av presenterna är grisar i alla dess former, eftersom de vet att jag samlar på grisar. En dag ska jag ta och fotografera dem så att du får se vilken inspirerande omgivning jag har runt mig när jag skriver.

Tack alla snälla fans för era uppmuntrande ord och era fina presenter. Lovar att skriva många fler spännande böcker som ni kan läsa!

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se