Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 27 augusti 2011

Magisk signering hos Kindvalls Bokhandel i Eslöv

Den här veckan har jag varit på Marieskolan i Marieholm och föreläst och veckan avslutades med signering hos Kindvalls Bokhandel i Eslöv. Det var nästan tropisk värme ute och bokhandelsägaren Fredrik och jag trodde inte att det skulle komma någon för att handla böcker. Men de kom, trots strålande sol, värme och Malmöfestival.

De första fansen som kom in i butiken var två bröder som hade lyckats övertala sin mamma om att sluta tidigare från jobbet för att vara först om att få köpa mina signerade böcker. De var så lyckliga, entusiastiska och ännu lyckligare blev de när de fick välja tre böcker var! Snäll mamma!

Det dröjde inte länge förrän fler entusiastiska barn kom indragande på sina föräldrar. Även dessa barn hade snälla föräldrar och de fick många böcker. Det var så härligt att se barnens glädje och iver när de valde bland mina nitton böcker. Såg i deras ögon att de helst ville ha allihop...


Det var inte bara ivriga fans som stannade till och kikade på böckerna, för att därefter gå iväg till kassan med en hög böcker. Det var en ständig ström på intresserade kunder som köpte böckerna.

Här ser ni mig med rektorn (längst till höger) för Marieskolan, samt hennes systerdotter och dotter. Även de gick iväg med högar av mina böcker.

Christina fick mig att gråta av glädje och överraskning. Hon är en stor fan till mina böcker och kommer till många av mina signeringar. Ibland har hon små presenter med sig, saker som hon med sina flinka fingrar har gjort själv. Nytt för henne var Scrap-booking och sist jag träffade henne skojade jag om att det blev väl något sådant som jag fick nästa gång. Gissa om jag blev förvånad när jag fick en helt fantastisk tavla, med bild på oss i ett litet rum, där en dörr stod halvöppen och innanför dörren fanns alla mina böcker i miniformat. Så otroligt vacker! Just nu ligger tavlan väl inpackad och jag kan inte fotografera den för att visa dig den, men det ska jag göra till en annan gång, för den är otroligt vacker och riktigt magisk, som ett Harry Potter-äventyr!

Här ser ni några av mina största fans. De följer mig runt om i Sverige och ger mig mycket inspiration och glädje! (I nederkanten av bilden ser du mer av tavlan jag fick av Christina.)

Här ser ni mig med Roxana, Linda och Christina. Tre fans som under alla dessa år har blivit mina vänner och har kommit att betyda mycket för mig och mitt skrivande.

Ja, det var verkligen en magisk, annorlunda signering! Nu ska jag strax iväg till Akademibokhandeln Gleerups i Lund för att signera. Kanske dyker du upp där och gör även denna signering till något alldeles speciellt!?

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se

6 kommentarer:

franziengland sa...

Tänk vad Eslöv kan bjuda på :) !!! Jag känner så väl igen mig i bokhandeln där jag varit många gånger på lunchrasterna.
Underbart att ha sådana hängivna fans,det är du verkligen värd och det är jättekul. Vill absolut se tavlan på närmare håll!

Kim M. Kimselius sa...

Hej Ingrid
Ja, fansen var överväldigade över att deras lilla stad kunde ha så många personer som var intresserade av mina böcker!

Ja, de är fantastiska fansen TACK!
Du ska absolut få se tavlan i sin helhet och kanske i detaljstudie också!

Kram Kim

Marina sa...

Det låter verkligen som en magisk dag - härligt!

Kim M. Kimselius sa...

Hej Marina
Ja, det var verkligen en fantastisk dag!
Kram Kim

Monika Häägg sa...

Så mycket trevliga besök du har haft på din signering! Och Eslöv som är en liten ort! Härligt!Kram Monika

Kim M. Kimselius sa...

Hej Monika
Javisst hade jag! Tyckte själv det var jättekul!
Hoppas det gick bra för dig med. Ska kika in på din blogg för att se om du berättar om din signering.
Kram Kim