Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 22 december 2012

Fantastisk avslutning av signeringsturnen: Rekordsignering hos Bokia i Karlskrona

Igår hade jag årets sista signering, som tradition var jag hos Bokia i Karlskrona. Där brukar jag signera tre gånger, minst, varje år. Varje gång tror jag att jag inte kommer att sälja så många böcker, eftersom jag redan har varit och signerat i staden.Varje gång blir jag lika förvånad.

Igår slog jag mitt signeringsrekord för i år och sålde 107 böcker! 
Det är det bästa någonsin hos Bokia i Karlskrona och Friskolan Svettpärlan har stor del i detta rekord, eftersom många av eleverna från skolan kom för att köpa mina böcker. Skolan har nämligen haft ett projekt där de läst mina böcker och jag har varit och föreläst i skolan.

Men den första bok jag sålde var faktiskt min skrivbok: Att skriva med glädje. Som kommer att bli julklapp till någon. Den boken sålde jag innan jag ens hade börjat, autografen skrevs med den snöiga kappan på och handskarna precis avtagna.

Därefter hann jag skynda mig iväg för att hänga av mig kappan och lägga undan handskarna. När jag kom ut igen stod folk redan och väntade, trots att det var en halvtimma före utsatt signeringstid, men de ville inte missa böckerna. "Tyvärr" hade bokhandeln redan sålt rejält av mina böcker, så det fanns inte så många kvar på signeringsbordet. Därför fick Jan, min man, skynda att komma med böcker och fylla på signeringsbordet.

Ett tag sträckte sig kön så långt bort att jag inte såg slutet. En dröm för en författare!

Det var en otroligt intensiv signering och jag hann inte få fram kameran en enda gång för att fotografera. Släktingar kom på besök, men de hann jag inte prata med förrän efter signeringstidens slut och då bara som hastigast, eftersom de hade väntat länge och var tvungna att gå.

Mitt stora fans Ing-Marie kom förbi med en ros i en vacker vas och en ask gräddbullar, tack!

Den första bok som sålde slut var Svarta Döden. Det är en alltid lika populär bok, speciellt hos killar! När jag gick hem var många titlar slutsålda!

När jag klev ut i snöyran igen insåg jag att jag inte hade tagit ett enda kort under mina två timmars signering, därför lyfte jag upp kameran och tog detta kort för att få med lite julstämning i blogginlägget:
Det här är gatan utanför butiken. När jag stoppade ned kameran kom jag på att jag hade glömt mina presenter i butiken och skyndade genast tillbaka, till mångas glädje. Det var bara att plocka upp signeringspennan och signera igen. Inte kunde jag låta läsarna gå därifrån besvikna. Jag vet ju hur halt och snöigt det var och att många hade haft svårt att ta sig till butiken. Det var nästan att jag glömde mina presenter ännu en gång!

Ja, det var sannerligen en fantastisk avslutning på min signeringsturné för i år. Nu "låser jag in mig" i två månader och skriver på nästa bok. Den kan du följa arbetet med på www.theoochramona.se.

Tack alla fans, läsare, vänner och personalen på Bokia i Karlskrona för en helt fantastisk signering!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mayafolkets Hemlighet.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här 

5 kommentarer:

 1. Det låter som en alldeles fantastisk signeringsdag. Jätteroligt också att du slog signeringsrekordet, grattis till det!

  Jag ser fram emot den dag jag själv får sitta i en bokhandel och signera mina böcker.

  Önskar dig och din man en underbar jul och ett riktgt GOTT NYTT ÅR 2013!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jag hann! :) Och nu har jag bara sju kvar, så om du inte skyndar dig med nya böcker är jag snart ikapp ;)

  http://pysen73.blogspot.it/2012/12/riddarsvardet-kim-m-kimselius.html

  SvaraRadera
 3. Hej Helena
  Tack för den fina recensionen! Oj, vem har köpt alla böckerna till dig. Du vet att jag har skrivit 23 böcker... Och jag lovar att det kommer fler!
  Kram Kim :-)

  SvaraRadera
 4. Min moster skickar några då och då :) 7 kvar om Theo och Ramona menade jag så klart :)

  SvaraRadera
 5. Hej Helena Milton
  Ja, det var en sagolik signering, en sådan som man bara drömmer om.
  Hör av dig den dagen du ska göra din första signering!
  Detsamma Helena! Vi hörs 2013!
  Kram Kim

  Hej Helena
  Okej, då förstår jag. Vilken snäll moster du har! Ser fram emot att höra vad du tycker om resterande böcker när du har läst dem. Är imponerad att du hinner läsa med tvillingarna!
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!