Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 13 december 2012

"Känner du någon som älskar att skriva så är den här boken en perfekt julklapp" skriver författaren Eva Holmqvist om Att skriva med glädje av Kim M Kimselius

När jag läste de inledande orden till recensionen som författaren Eva Holmqvist skrev om min bok Att skriva med glädje, fick jag ont i magen och en känsla av att hon inte tyckte om boken. Men till min glädje visade det sig vara helt tvärtom. Hon älskade den och tycker att det är en bra julklappsbok både för de som vill skriva och för de som redan skriver. Läs nedan vad Eva skriver om Att skriva med glädje.
"När jag stod på bokmässan pratade jag med en kvinna som var på jakt efter en bok om själva skrivhantverket. Eftersom jag visste att Kim Kimselius just hade kommit ut med en sån bok och jag tycker väldigt mycket om de blogginlägg som hon skriver om skrivhantverket skickade jag henne till Kims monter. Det är första och enda gången som jag rekommenderat en bok som jag inte själv har läst... :-)

Som tur är var den precis så bra som jag trodde när jag rekommenderade den. Den är uppbyggd som korta stycken kring skilda ämnen och alltihop kryddat med Kims egna erfarenheter. Det är en matnyttig mix som är perfekt som inspirationskälla. Jag blev oerhört sugen på att sätta mig och skriva för varje stycke jag läste (vilket kanske inte var optimalt, eftersom jag har en redigeringsperiod just nu... ;-) ). Så känner du någon som älskar att skriva så är den här boken en perfekt julklapp. Älskar du själv att skriva så ska du definitivt läsa den här boken. Jag kommer att återvända till Att skriva med glädje många gånger!   :-)


Du kan bl.a. hitta den hos
bokus och adlibris."


Visst var det en fin recension? Jag blev jätteglad för den och är oerhört tacksam för alla fina ord om en bok som betyder väldigt mycket för mig! TACK!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok:  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Den där dagen.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här