Bakom våra mest populära svenska charkuterier finns ofta en berättelse. Det kan handla om traditioner, lokala varianter av svenska klassiska charkuterier, eller kanske ett matminne som är förknippat med svenska charkuterier. Nu är vi nyfikna på era berättelser!
Tävlingsregler
- Skriv din berättelse om svenska charkuterier! Den får vara max 500 tecken.
- Varje vecka under tävlingsperioden väljer vår jury ut berättelser som publiceras i sin helhet med den tävlandes namn på Svenskt Kötts facebooksida.
- Av de berättelser som valts ut röstar juryn på de 5 historier som bäst representerar svenska charkuterier.
- Vinnarna får varsin tavla med en av illustrationerna av charkuterier (som finns med i våra annonser och här på webbplatsen) samt ett exemplar av boken ”Kött – välja, hantera, tillaga” av Håkan Fällman (värde ca 600 kr). Alla bidrag som publiceras på facebooksidan vinner en uppsättning styckningsscheman (värde ca 100 kr).
- Sista dag att delta i tävlingen är den 24/6 2013.
- Vinnarna kontaktas via e-post och namnen publiceras här på webbplatsen senast den 3/7 2013.
För att läsa mer om tävlingen tycker jag du ska gå in på Svenskt kött hemsida.
Lycka till!
Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Välkommen tillbaka!
"En väldigt bra bok för dem som skriver som hobby, har författardrömmar eller redan är författare" Tanja Dianovas bokblogg.
Läs mer om Att skriva med glädje.
Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.
Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!