Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 28 juni 2014

Boktips: Hustrun av A.S.A. Harrison

Hustrun av A.S.A. Harrison. Att få tag i en annorlunda bok som inte går att lägga ifrån sig, det är lycka. Precis en sådan bok är Hustrun. Det blev inte många timmars sömn den natten, när jag väl hade börjat på boken.

När jag läste baksidestexten kändes det inte som en bok jag skulle tycka om, ändå var det något som fick mig att läsa den.

Boken handlar om Jodi och Todd och jag får följa dem i vartannat kapitel. Det är så härligt att få läsa hur olika syn de har på saker och ting, trots att de tror att de känner varandra och vet allt om varandra. Lite så är det ju i livet, vi vet inte allt om de närmaste, alla har vi tankar vi inte nämner för någon, i Jodi och Todds fall visar det sig få katastrofala följder.

Jodi har alltid översett med Todds äktenskapliga snedsprång, han kommer alltid tillbaka till henne, men så träffar Todd Natasha, som är lika ung som deras långa äktenskap har varat. För första gången under deras äktenskap rämnar vardagen, Natasha ställer krav och driver allt till sin spets.

Jodi inser plötsligt hur långt hon är beredd att gå för att få behålla sitt bekväma liv. Todd har inte en aning om att hans fogliga hustru bär en hämndgirigt arg person inom sig.

Oj, oj, oj. Det här var verkligen en spännande bok. Återupplever allt nu när jag berättar om boken och blir sugen på att läsa om den, trots att jag vet hur den slutar. För slutet är också något mycket oväntat. En bok med många vändningar och fängslande berättelse. Läs den!


Du hittar säkert boken hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris eller Bokus.


Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!