Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 26 augusti 2015

En varm och uppbyggande kurs Att känna glädje i skrivandet

Sedan några år tillbaka hyr jag en 1700-talsgård på sommaren och håller skrivarkurser. Namnet på skrivarkursen är Att känna glädje i skrivandet. Nedan kan du läsa vad en av kursdeltagarna, författaren Christina Gustavsson, skrivit om kursen."Kurs hos Kim Kimselius i Eringsboda: Jag måste få berätta hur jag löste problemet med en besvärlig skrivtorka. För att byta miljö gick jag på en skrivkurs. Kursen hette: Att känna glädje i skrivandet, och den leddes av Kim M. Kimselius. Hon skriver egentligen i en helt annan genre än jag, men det spelade ingen roll. Det var en varm och uppbyggande kurs och så stimulerande att tiden flög iväg! En innehållsrik kursbok (Att hitta glädje i skrivandet) ingick dessutom i kursen så nu har jag något att slå upp i om jag glömt allt som sades på kursen. När jag kom hem hittade jag faktiskt tillbaka till det som var roligt med mitt skrivande – så nu hoppas jag bara att det håller i sig länge, länge!" Christina Gustavsson


Tack för de fina orden Christina :-)

Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Kramisar Kim

Du hittar även skrivtips i min skrivbok Att skriva med glädje, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

"En väldigt bra bok för dem som skriver som hobby, har författardrömmar eller redan är författare" Tanja Dianovas bokblogg.

Läs mer om Att skriva med glädje.Nu finns min andra skrivbok Att hitta glädje i skrivandet ute i handeln. Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.
"Än en gång lyckas Kim dela med sig av sin skrivglädje och inspirera till att låta orden flöda. --- Att hitta glädje i skrivandet är boken för alla de som drömmer om att skriva, men inte har en aning om hur de ska gå tillväga för att skriva en hel bok. Det är också boken till de som skrivit ett tag, men tappat glädjen i skrivandet. --- Kim delar verkligen med sig av skrivglädje och jag längtar efter att få skriva mina berättelser." Emmelie Hardenborg


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!