Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 25 augusti 2015

Jag söker 10 läsare till TudorRosen Kampen om makten

TudorRosen Kampen om makten är den 20:e historiska äventyrsboken om Theo och Ramona som reser tillbaka i tiden och upplever de olika historiska händelserna. Många av mina trogna läsare tror att det här är sista boken i serien, eftersom tjugo är en magisk siffra. Men jag lovar dig, det kommer fler. Har redan påbörjat den 21:e boken.

Ett tag såg det ut som om den här boken aldrig skulle hinna bli klar, för det här året har inte varit snällt mot mig. Hund som dött, hund som skadats, opererats och varit konvalescent i flera månader, pappa som hastigt dog, och hund som blivit blind. Framförallt var det pappas död som gjorde att orden försvann och jag inte kunde skriva. Till slut kom jag på ett knep för att hitta tillbaka till lusten, jag vävde in en påhittad person, en person som fick bli min pappa. I den personen kunde jag berätta allt positivt pappa förmedlat, all glädje och kärlek han spred runt sig. När boken var klar, rejält försenad, men dock i tid för att komma ut till bokmässan i Göteborg, då var det med stor saknad jag lämnade ifrån mig den.

Därför skulle jag vilja hitta tio personer som vill läsa boken direkt den har kommit från tryckeriet. Helst ska du ha läst mina andra böcker, men det är inget krav.

Däremot är kravet att du ska recensera boken så snart som möjligt, helst inom två månader från det du får den, och lägga ut din recension på Goodreads, Boktipset, och Bokus, samt mejla mig recensionen. Har du dessutom en egen blogg där du berättar om boken är det ytterligare ett plus, men inget krav för att du ska få ett läsexemplar. För att recensera boken på ovan nämnda sajter måste du vara medlem på varje sajt, det är helt kostnadsfritt och är lätt att bli.

Om du känner att du vill göra den motprestationen mot att jag sänder dig ett gratisexemplar av TudorRosen Kampen om makten ska du mejla mig på Kim M Kimselius. (forfattare (a) kimselius.se) Klicka på mitt namn så får du mejladressen, eller ta bort mellanslagen på adressen inom parentesen och lägg in @ istället för a, då har du min mejladress.

Du kan inte anmäla ditt intresse här i bloggen, eller på någon annan sajt, anmälningen kan bara ske per mejl till mig.  

För att du ska få vara med vid utlottningen av de tio böckerna, måste du även skriva din adress i mejlet. Berätta också om du har läst någon av mina tidigare böcker, om du har en bokblogg, ja helt enkelt lite om dig själv.
 
Baksidestext till TudorRosen Kampen om makten:

Den rödvita Tudorrosen blev symbolen för huset Tudor, efter att Henrik VII blev förste kung av Tudordynastin. Han får ständigt kämpa för att behålla makten.

Henrik VIII övertar tronen efter sin far, Henrik VII, och försöker få en son. I sin strävan efter detta, låter han förskjuta, avrätta och skilja sig från sina hustrur, som blir sex till antalet. Två av dem, Katarina av Aragonien och Anne Boleyn, är starka kvinnor som inte lyckas tillgodose kungens önskemål. Däremot får de döttrarna Maria och Elisabet.

Juvelen som Theo och Ramona till Tudortiden, ger dem även obehagliga upplevelser. De skiljs åt i striden vid Bosworth Field. I sökandet efter Ramona räddar Theo livet på Henrik VII, vilket för honom till hovet, alla dess intriger och maktspel. Ramona och Theo får ta del av Tudordynastins härskares liv och död, där de själva ständigt svävar på avgrundens kant. De kämpar för att ta sig tillbaka hem, men juvelen har andra planer för dem.


Nå, vad väntar du på? Det är bara att mejla Kim M Kimselius för att bli en av dem tio som får läsa boken allra först.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina drygt 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!