Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 17 september 2015

Kim M. Kimselius har lyckats igen Att hitta glädje i skrivandet

Omdömena om min nya skrivbok, Att hitta glädje i skrivandet, fortsätter att strömma in. Alla är positiva till boken och berömmer den. Det är nästan så jag rodnar när jag läser allt beröm. Jag tackar och tar emot och låter mig inspireras att skriva fler böcker. Den som står för recensionen den här gången är Fanny Serafine Danielle, på Fanny Blombäcks författarsida. Nedan kan du läsa vad Fanny tycker om boken."Idag recenserar jag Kim M Kimselius nya bok ”Att hitta glädje i skrivandet”.

När du läser stycke för stycke, kapitel för kapitel är det svårt att motstå att ta fram sitt skrivprojekt. Att boken gör detta med oss måste alltså betyda att Kim M. Kimselius har lyckats igen. Efter Att skriva medglädje (2012) fortsätter hon att engagera människor på ett varmt och personligt men samtidigt professionellt sätt. 

Kim M. Kimselius levererar böcker av hög innehållsmässig kvalité. 

Att hitta glädje i skrivandet ger stegvis instruktioner om hur du bygger upp ditt projekt och går vidare med det. Den har den goda egenskapen att möta läsaren på en nivå där hen känner igen sig. 

Jag har stött på många artiklar ute på författarbloggar som i princip avhyser sina läsare från att skriva och sågar drömmar. Kim M. Kimselius är en eminent kontrast till detta mörker. 

Att skriva med glädje är uppiggande och sprider lycka över de som har ett projekt lagrat någonstans, om det så är i en byrålåda eller i tankarna.

Mina varmaste rekommendationer!"
 

Fanny Serafine Danielle

Tack så mycket för dina fina ord om min bok, Fanny 


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Kramisar Kim

Du hittar även skrivtips i min skrivbok Att skriva med glädje, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

"En väldigt bra bok för dem som skriver som hobby, har författardrömmar eller redan är författare" Tanja Dianovas bokblogg.

Läs mer om Att skriva med glädje.Nu finns min andra skrivbok Att hitta glädje i skrivandet ute i handeln. Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.
"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric AhlgrenVad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!