Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 1 november 2015

Boktips Tredje principen av Anna Jakobsson Lund

Tredje principen av Anna Jakobsson Lund

En helt fantastisk fantasybok som tog mig med storm och inte lät mig släppa taget om den förrän jag hade läst ut berättelsen. Läs den!

Läsaren kastas direkt in i handlingen. Det är framtiden och myndigheterna styr människorna med järnhand. Många har fått övernaturliga krafter, en av dem är Ava. Hon är rebell. Hon kan styra människors tankar. Hennes väg korsas av Levi som bara försöker överleva, utan att ana vad som döljs långt inom honom. Hans syster har gripits av myndigheterna, nu är han tvungen att kontakta rebellerna, dem han har gett ett löfte om att han aldrig skulle ha något att göra med.

Skickligt byggs den framtida världen upp omkring läsaren, när man får följa huvudpersonernas vandring mot målet. Anna Jakobsson Lund beskriver personerna övernaturliga gåvor som den mest naturliga sak i världen, och det känns faktiskt som om det skulle vara möjligt att göra allt de kan.

Det här är första boken i fantasyserien och jag längtar redan efter att få läsa nästa. Jag saknar verkligen den här boken, berättelsen, miljöerna, personerna. Tänk att jag har haft turen att få njuta av två underbara fantasyböcker på raken. Igår tipsade jag om Attentaten i Gallus. En fröjd att få läsa så här härlig fantasy. Böcker jag varmt rekommenderar.

Tredje principen är en bok som skildras med värme, trots den kärleksfattiga miljö där händelserna utspelar sig. En bok du inte får missa, en riktig läsupplevelse!Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer: