Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 12 april 2016

BookBeat, ny aktör inom ljudboksmarknaden

BookBeat
Det har kommit en ny aktör på ljudboksmarknaden, det är Bonniers nystartade BookBeat, som nog är tänkt att konkurrera med Storytel och andra ljudboksaktörer. Det är bra med konkurrens. BookBeat håller samma priser som Storytel, frågan är om de kommer att stjäla marknadsandelar från den redan etablerade ljudboksmarknaden. Det ska bli spännande att se.

Snart kommer du att få se mycket reklam för tjänsten och många erbjudanden. BookBeat-appen finns redan i både iOS- och Android-version. Där marknadsförs tjänsten som ”BookBeat är Sveriges nya tjänst för ljud- och e-böcker med det bästa utbudet.” Det tål att ifrågasättas, eftersom Storytel har varit på marknaden i många år, och redan har avtal med många förlag. Jag önskar dock Bonniers lycka till. Har du hört talas om tjänsten, har du redan börjat lyssna där? Vad tycker du? Kommentera gärna nedan.

Läs mer nedan om BookBeat.

Hur funkar BookBeat?

Ljud- och e-böcker direkt i din mobil

Med BookBeat har du tillgång till tusentals böcker och kan välja att läsa eller lyssna när du vill, oavsett var du är. BookBeat håller koll på var du är i dina böcker så du enkelt kan fortsätta där du sist slutade.

De bästa böckerna samlade på ett ställe

I BookBeat har vi samlat böcker från de kända författarna. Här hittar du allt från de senaste boksläppen till tidigare läsfavoriter i alla tänkbara genres. Med BookBeat kan du vara säker på att alltid ha minst en bra bok på gång.

Läs och lyssna så mycket du orkar


Prova gratis i 14 dagar!

Välkommen till BookBeat – Bonniers nya tjänst för ljud- och e-böcker i mobilen. Prova fritt i 14 dagar, därefter 169 kr/mån. Gillar du tjänsten betalar du därefter för en månad i taget och avslutar enkelt när du själv vill.
  • Kända författare
  • Tusentals titlar
  • Ingen bindningstid

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.