Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 5 maj 2016

Boksläpp 7 maj på Landsbygdsmässan i Eringsboda

Nu smygsläpper vi de nya böckerna Mördande foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan på Landbruksdagen i Eringsboda 7 maj.

Passa på att besöka att köpa ditt signerade ex av någon av mina böcker, till förmånliga priser. Även de tidigare utgivna böckerna finns där, i ett begränsat antal. Kom tidigt om du vill försäkra dig om någon titel. Här hittar du alla Kimselius böcker.

Kimselius nya böcker våren 2016
Mördande foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan

Mördande foto har ännu inte kommit ut i handeln och släpps först 15 maj. Det är en spännande thriller som har fått 21.100 personer att bita på naglarna när de har läst delar av berättelsen på Wattpad.

Baksidestext Mördande foto:
Klassen får besök av en författare. Hon vill gärna fotografera eleverna. Marina vet att hennes mamma har förbjudit henne att lägga ut bilder på nätet. Marina har glömt varför. När de den här dagen har en vikarie som inte känner till fotoförbudet, tar Marina chansen att få vara precis som alla andra. Hon går med på att bli fotograferad och få bilden utlagd på författarens blogg, utan att ha en aning om de skrämmande konsekvenserna.

"Kära Dagbok. Jag skriver till dig igen, eftersom det idag har hänt något läskigt, sorgligt och samtidigt väldigt spännande. Men allra mest skrämmande. Så här var det..."

Staden på andra sidan Fjäderpennan, är andra fristående boken i fantasyserien om Markus och Matilda. Även denna bok släpps i handeln 15 maj.

Baksidestext Staden på andra sidan Fjäderpennan
Mitt i en rytande storm börjar den magiska kompassen vibrera och varnar för fara i landet Hamingja. Markus och Matilda tar sig igenom den skimrande bubblan, till staden på andra sidan. Där inser de att Fjäderpennan, som styr över liv och död, används av HAN, en person som regerar genom ondska.

Häxan Teckla spinner planer för Markus och Matilda, och iakttar dem genom lövverket. Över dem svävar HANS allseende ögon. Hur ska de lyckas ta Fjäderpennan och rädda stadens invånare från ondskan, när HAN ser allt de gör?

Det finns mycket, mycket mer att göra än att köpa mina signerade böcker. Brunnen serverar kroppkakor, Ponnybus är där och har ponnyridning, Högalunds Alpackor kommer, barnteater, musik och underhållning. Glass i stora lass från Björketorps Gård och mycket mer! Kika in på bilden ovan med all information om Landsbygdsmässan på Eringsboda brunn, nu på lördag 10.00-16.00. Hoppas vi ses!

Blev du nyfiken på böckerna? Fråga efter dem hos din bokhandlare, annars finns dem på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 


Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!