Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 2 maj 2016

Hipp hipp hurra Idag är det min dag, det firar jag med...

 Hipp hipp hurra Idag är det min dag, det firar jag med...
 ...att lotta ut några böcker av de alldeles nyutkomna böckerna: Mördande foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan.

Mördande foto är en thriller som vuxit fram på Wattpad, där du fortfarande kan läsa berättelsen, även om den inte är färdigt på ännu några veckor på nätet. Nu har du chansen att se hur det går för Marina genom att läsa boken.

Klassen får besök av en författare. Hon vill gärna fotografera eleverna. Marina vet att hennes mamma har förbjudit henne att lägga ut bilder på nätet. Marina har glömt varför. När de den här dagen har en vikarie som inte känner till fotoförbudet, tar Marina chansen att få vara precis som alla andra. Hon går med på att bli fotograferad och få bilden utlagd på författarens blogg, utan att ha en aning om de skrämmande konsekvenserna.

"Kära Dagbok. Jag skriver till dig igen, eftersom det idag har hänt något läskigt, sorgligt och samtidigt väldigt spännande. Men allra mest skrämmande. Så här var det..."

 
Staden på andra sidan Fjäderpennan, är andra fristående delen i fantasyserien om Markus och Matilda som hamnar i en annan värld på andra sidan om en färgskimrande bubbla.

Mitt i en rytande storm börjar den magiska kompassen vibrera och varnar för fara i landet Hamingja. Markus och Matilda tar sig igenom den skimrande bubblan, till staden på andra sidan. Där inser de att Fjäderpennan, som styr över liv och död, används av HAN, en person som regerar genom ondska.

Häxan Teckla spinner planer för Markus och Matilda, och iakttar dem genom lövverket. Över dem svävar HANS allseende ögon. Hur ska de lyckas ta Fjäderpennan och rädda stadens invånare från ondskan, när HAN ser allt de gör?

Gör så här om du vill vara med vid utlottning av böckerna:
Skriv till mig här i kommentarsfältet eller mejla Kim M. Kimselius om du vill vara med på utlottningen. Om du mejlar mig vill jag du skriver FÖDELSEDAGSBOK i ämnesfältet. Berättar vilken av böckerna du skulle vilja vinna och varför just DU ska vinna boken. För att du ska kunna vara med i utlottningen måste du även bifoga din adress direkt i ditt första mejl.

Det är allt du behöver göra för att vinna en av mina nya böcker.

Idag kommer jag inte att gå in och läsa ditt mejl, för idag fyller jag år och det firar jag med att ta en datorfri dag.

Lycka till vid utlottningen!


Blev du nyfiken på böckerna? Fråga efter dem hos din bokhandlare, annars finns dem på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina  40 böcker. Foto Bertil Knoester.

3 kommentarer:

 1. Hej Kim, Grattis på Din Dag! Skulle inte vara fel att vinna din bok, då jag har många bokslukande barnbarn -speciellt Hedvig och Ida som gärna läser dina böcker.

  Hoppas du har det lika soligt som här i Kristianstad.

  Vänligen
  Cherstin Juhlin

  SvaraRadera
 2. Grattis på dagen och till nya boken!
  Ha en riktigt fin födelsedag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej Cherstin

  Härligt att höra. Tack så mycket!

  Kram Kim


  He Ann

  Tack så mycket!

  Kram Kim :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!