Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 15 augusti 2016

Resa utan slut

 Resa utan slut...
 

Det är titeln på min nya bok på Wattpad, Resa utan slut. Men det är mer än så.

För mig är själva skrivandet en resa utan slut. Orden finns där, det är bara att skriva på, varje dag, så mycket jag bara hinner. Med den här farten kommer jag att nå mitt mål om hundra böcker innan jag dör. Och då är det inte kvantiteten jag tänker på, utan det är att få hur mig alla de berättelser jag har inom mig. De är betydligt fler än hundra, men någonstans måste jag ju sätta stopp, eller? För mig känns skrivandet verkligen som en resa utan slut och det känns underbart.

Att jag skrev boken Resa utan slut beror på att jag såg den här fantastiska bilden som en av mina vänner hade tagit. "Jag måste skriva en bok till bilden!" sa jag. Hon skrattade och svarade att jag inte behövde skriva en bok till alla hennes bilder. Det är nämligen även hon som tagit fotot till Mördande foto, som även den berättelsen började på Wattpad. Boken har nu kommit ut som riktig pappersbok. Tanken är att även Resa utan slut ska bli en riktig bok. Jag har HELA historien i huvudet. Det är bara att skriva. Men det är berättelser jag kopplar av med, när jag inte skriver på de "riktiga" böckerna.

När du ser Susannes bilder kanske du förstår hur jag lockas att skriva berättelser till dem. Susannes bilder är magiska. Du anar inte hur många oskrivna böcker som ligger inom mig, många tack vare Susannes foton.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?
Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva september 2016. Boken finns fortfarande som e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina drygt 40 böcker.  Foto Bertil Knoester

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!