Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 6 maj 2018

Grattis till vinnarna av födelsedagsboken

Grattis till vinnarna av födelsedagsboken

Oj, vilket gensvar det blev på utlottningen av födelsedagsboken. Tack alla vänner och läsare. Eftersom ni var så många som skrev vill jag inte bara välja en person, utan det blir tre som vinner ett signerat exemplar av en av alla mina böcker.

En av vinnarna är Oskar Bengtsson som hade önskat sig Svarta döden. En riktigt läskig bok om pestens härjningar i Florens. Den boken skrev jag för att jag ville resa till Italien och Florens i synnerhet. Grattis Oskar!

Emelie Fagerström är också en av vinnarna. Hon hade inte önskat sig någon speciell bok och utifrån vad hon skrev i sin kommentar tycker jag att boken Författare Från dröm till verklighet passar bra. Det här är berättelsen om mitt liv, från det att jag drömde om att bli författare, fram till i höstas då boken gick i tryck. Detta är den inbundna boken som är 100 sidor tjockare än pocketupplagan som gavs ut till bokmässan 2017. Den inbundna boken kom ut i januari 2018. Det är även en bok som hjälper dig att förverkliga drömmen om att bli författare. Här hittar du tips och råd om hur du ska lyckas. Grattis Emelie!


Persiens Pärla är en bok som betyder mycket för mig. Ser du i nedre bården av boken, där står mitt namn, precis som i övre bården. I den här boken knyter jag ihop många av de trådar jag lämnat hängande i tidigare böcker. Här får läsarna svar på de flesta av sina frågor. Jag älskar verkligen den här boken. Den som vinner den här är Anna Helgesson, som inte heller hon hade önskat någon speciell bok, utan bara en av mina historiska äventyrsböcker. Jag tror den här blir perfekt för henne. Grattis Anna!

Stort tack till alla er andra som var med och önskade böcker. Ni kommer snart att få en ny chans att vinna böcker. Håll utkik! För snart lottar jag ut Häxjakten, Tsunamikatastrofen i Lissabon, Spöket på Torpa Stenhus och Staden på andra sidan Pyramiden. Kanske har du bättre tur nästa gång.

Vill du vara en av testläsarna till de nya böckerna? Mejla Kim M. Kimselius!

Stort grattis till vinnarna. Hör gärna av er när ni har läst böckerna och berätta vad ni tyckte om dem.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

2 kommentarer:

 1. Yes! Yes! Tack! Åh, vad glad jag blir. Nu ska jag äntligen börja läsa Kim-böcker. Detta kommer inte bli den sista, det känner jag i hela kroppen.
  Tack finaste Kim💖

  SvaraRadera
 2. Hej Anna
  Härligt att du blev så glad. Ser fram emot att höra vad du tycker om boken <3

  Kram Kim :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!