Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 10 maj 2018

Vill du utveckla ditt skrivande på en skrivarkurs för Kim M Kimselius?

Vill du utveckla ditt skrivande på en skrivarkurs för Kim M. Kimselius?

Några av 2017 års skrivkursdeltagare. Flera av dem kommer tillbaka i sommar igen.


Kim M. Kimselius är en flitigt anlitad föreläsare och skrivkurslärare. Hon håller många skrivarkurser runt om i landet. Kim skriver med glädje och vill i skrivarkursen Att känna glädje i skrivandet, förmedla skrivglädje till dig.

I Grundkursen får du lära dig känna glädje i skrivandet, bygga upp en berättelse, fånga läsarna, skapa karaktärer, gestalta, skriva miljöskildringar, dialoger och mycket mer. Kim tipsar om hur du tar dig ur skrivkramp och hur du korrekturläser din text innan du skickar till förlag.

I Eget skrivande läggs fokus på det egna skrivandet och fördjupning inom gestaltning, med mera. I denna kurs går Kim igenom din berättelse och ger tips om hur du kan förbättra den. För att gå denna kurs ska du ha läst Kims handbok Att hitta glädje i skrivandet. Något som underlättar eftersom de flesta på denna kurs har gått grundkurs för Kim.

Det spelar ingen roll vad målet med ditt skrivande är: att skriva om ditt liv, din släkt, en deckare, roman, en barnbok, bilderbok eller en faktabok. Kim har över 20 års erfarenhet som etablerad författare och delar med sig av sina kunskaper, på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.

Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda, har fått bokkontrakt (se Wall of Fame  på Kims hemsida), noveller antagna i tidningar och litteraturpris.

"Helgen då din kurs är, är alltid de bästa dagarna på hela året!❤
Skrivarkursdagarna är bättre än både julafton, födelsedagar och alla sådana speciella dagar!❤ Kram" Irma Kjellström

Kim har gett ut närmare 50 böcker, bland annat Att skriva med glädje, Att hitta glädje i skrivandet, Författare Från dröm till verklighet, 10 misstag författare gör, 10 tips för att leva på din kreativitet samt 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär. Kims böcker är populära, används i många skolor som temaböcker och är översatta till flera språk. Kim började arbeta på Göteborgs Posten när hon var 14 år, har sedan dess bland annat arbetat på tryckeri och reklambyråer. Dessutom har Kim haft egen reklambyrå och sätteri, numera har hon eget förlag. Kim har erfarenhet av bokbranschen genom alla led.


2014 höll Kim sin första skrivarkurs på hemmaplan. Sedan dess håller Kim sina uppskattade skrivarkurser i Blekinge varje sommar och under höstlovet vecka 44. Längre ner kan du anmäla dig till nästa skrivkurs, på Kims hemsida kan du läsa vad tidigare kursdeltagare tycker om Kims skrivarkurser.

Platserna tar fort slut, anmäl dig så snart du kan! Anmäl dig här! Läs mer om kursen nedan.
Anmäl dig till skrivarkursen genom att mejla Kim M Kimselius. Märk mejlet "Skrivkurs 2018". Skriv namn, adress, mobilnummer och ålder i mejlet, berätta lite om dig själv och vad du vill få ut av kursen.

"Under två dagar har jag fått ny inspiration och ännu mer fart på mitt skrivande.
Jag kan varmt rekommendera Kims skrivarkurser.
Hon är en perfekt coach som gör skrivandet ännu roligare."
Annie Svensson

Om Kim:
Debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 exemplar första veckan. Boken är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island.
Kim har gett ut närmare 50 böcker.
Hon har föreläst i Singapore, Finland, Island och Sverige.
Skrivböckerna Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet, har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat böckerna. Många författarcoacher använder böckerna som uppslagsverk och kallar dem för “sin bibel”.

Hjärtligt välkommen på skrivarkurs för Kim M. Kimselius


"Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje." Författaren Mariette Lindstein

Vill du gå skrivarkurs för Kim 2018?

Datum för skrivarkurserna 2018:
Vecka 27, 5-8 juli Eget skrivande.
Enstaka platser kvar pga återbud

Vecka 28, 12-15 juli Eget skrivande.

Vecka 29, 19-22 juli Eget skrivande. Enstaka platser kvar pga återbud.

Vecka 30, 26-29 juli Grundkurs FULLBOKAD
ställ dig på reserv

Vecka 31, 2-5 augusti Grundkurs FULLBOKAD
ställ dig på reserv

Vecka 44, 1-4 november Grundkurs


3.800 för 2018 års kurser (en dag mer än 2017). I priset ingår kursen, mat och sovplats i huset. I grundkursen ingår även kursbok.

Om någon av kurserna är full kan du ställa dig på reservplats. Mycket kan hända fram till kursstart. Dessutom kan du anmäla dig till Kimselius skrivarkurs på distans.

Platserna tar fort slut, anmäl dig så snart du kan! Anmäl dig här! Läs mer om kursen nedan.Anmäl dig till skrivarkursen genom att mejla Kim M Kimselius. Märk mejlet "Skrivkurs 2018". Skriv namn, adress, mobilnummer och ålder i mejlet, berätta lite om dig själv och vad du vill få ut av kursen. Du kan redan nu göra en intresseanmälan som inte är bindande.

"Mitt mål var att få tillbaka lusten att skriva. Och målet har uppnåtts!
Skrivlusten är tillbaka! Kim tryckte på helt rätt knappar
och hjälpte mig att hitta porten till min skrivarglädje. Tack!!!"
Maria Johansson

  
Skrivkursdeltagarnas novellsamlingar
Tillsammans med skrivkursdeltagarna har Kim gett ut novellsamlingar: Färgargårdens andar och Morden på Färgargården. 2018 kommer Den magiska porten vid Färgargården.
Kanske du kommer med i nästa novellsamling, efter att ha gått skrivarkurs för Kim M Kimselius?

Hoppas vi ses!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!