Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 21 maj 2018

Måndag hela veckan

Måndag hela veckan

Här är det måndag hela veckan. Varje dag är en nystart, nya ord, nytt liv. Varje dag är en gåva, att få vara frisk, att gå på promenad med hundarna och dra in doften av syren, mandelblom och koskit. Ja, även det sistnämnda har sin charm, för med den doften kommer alla de ljuvliga Herefordkor och Highland Cattle kor som jag passerar på min morgonrunda.

Varje dag skriver jag. Orden pockar på och inte ens i lördags, på makens födelsedag, lät orden mig vara i fred. Han känner mig efter 39 år tillsammans, han såg på mig och sa åt mig att gå och skriva av mig. Jag behövde bara en timma. Orden rasade ur mig, tre kapitel. Fingrarna löpte snabbt, snabbt över tangenterna, längtan efter att komma ut i solen, till maken, till trädgården, till hundarna, allt det gjorde att jag skrev så det kändes som tangenterna började glöda.

Idag gick jag upp tidigt för att hinna skriva mycket innan dagen var slut, men som alltid när jag är uppe extra tidigt unnar jag mig saker. Jag tog en extra lång morgonpromenad, gosade med katterna, åt frukost i lugn och ro och vips var den extra tiden uppslukad av annat än ord. Men nu är jag redo, tangenterna är uppvärmda och det är bara att sätta igång. Sju dagar i veckan håller orden mig i sitt grepp.

Jag älskar att vara författare.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!