Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 6 december 2018

Finn artikel i tidningen Affärskoll om Kim M Kimselius

Finn artikel i tidningen Affärskoll om Kim M Kimselius
Åh, vilken fin artikel de har skrivit om mig i tidningen Affärskoll. Klicka på länken för att läsa allt. Nedan får du ett litet utdrag ur artikeln, skriven av Hans Hedenmalm på Attentum Kommunikation.

Så gör du din hobby till ditt yrke

 
Hon skrev sin första bok när hon var åtta och bestämde sig redan då att det var författare hon skulle bli. Men det skulle ta 35 år innan drömmen blev verklighet. Sedan dess har Kim M Kimselius skrivit 50 böcker och idag fungerar hon dessutom som mentor för andra som vill förverkliga sina författardrömmar.


Idag vet Kim vad som är viktigt att tänka på för den som har kreativa ambitioner och rent av vill kunna leva på dem. Tillsammans med Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson har hon också skrivit en bok på temat.
– Framförallt handlar det om att våga tro på sig själv. Men det rådet är kanske det allra svåraste att leva efter, säger hon.

Blekinges Astrid Lindgren

Idag betraktas Kim av många som en ikon inom egenutgivningsbranschen. Men omdömet hon är mest stolt över är ”Blekinges Astrid Lindgren”. Ett uttryck som fanns med i en recension av hennes första bok och som har hängt med sedan dess.
– Jag är stolt över att bara nämnas i samma mening som Astrid Lindgren. Och jag är faktiskt stolt över vad jag har lyckas åstadkomma av min kärlek till skrivandet så här långt. Men det hade aldrig varit möjligt utan alla mina fantastiskt hängivna läsare. De ger mig så otroligt mycket kärlek och energi.

Som sagt, det här är bara ett litet utdrag ur den långa artikeln som avslutas med sju tips och råd om hur du ska lyckas förvandla din hobby till ditt yrke. Gå in på Affärskoll för att läsa och ta del av tipsen.

Kram från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!