Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 15 december 2019

En annan tid av Lee Child

En annan tid av Lee Child

En annan tid av Lee Child är den 23:e boken om Jack Reacher. I de senaste böckerna har vi fått stifta bekantskap med Jacks familj. Den här gången nystar han i sin pappas förflutna när han av en händelse kommer till den plats där hans far är född och uppvuxen.

Det är mycket som pågår på den här platsen, hemska saker som vi som läsare får ta del av långt innan Jack Reacher kommer in i handlingen. Något som gör den här boken väldigt stark och annorlunda mot de tidigare böckerna.

Det är verkligen en nagelbitarbok som inte går att lägga ifrån sig, man måste helt enkelt få veta hur det går för alla inblandade. Rekommenderar dig verkligen att läsa boken, antingen du har läst något om Jack Reacher tidigare eller ej. Läs!


Jack Reacher är tillbaka. Den här gången ger han sig i kast med sin pappas förflutna och upplösningen är den mest hårresande och blodisande hittills. Jack Reacher planerar att följa höstsolen på en storslagen roadtrip genom USA, från Maine till Kalifornien. Han kommer inte långt. På en landsväg djupt inne i New Englands skogar ser han en skylt som leder till en plats han aldrig har varit på - staden hans pappa är uppvuxen i. Han bestämmer sig för att göra en avstickare dit. I stadshuset morgonen därpå frågar Reacher var hans gamla familjehem ligger. Han får då höra att ingen vid namn Reacher någonsin har bott i staden. Reacher vet att hans far aldrig återvände till sin hemstad. Nu är frågan om han var där till att börja med. Så inleds ännu ett adrenalinfyllt nagelbitaräventyr för vår hjälte Jack Reacher. "Lee Child ger ordet bladvändare en ny innebörd." Michael Connell




Boken får fem stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!