Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 14 december 2019

Små pikanta dråp av Jussi Adler Olsen

Små pikanta dråp av Jussi Adler OlsenSmå pikanta dråp av Jussi Adler Olsen är en härlig berättelse. Allting börjar med att Lars fru tycker att han har blivit tråkig och lämnar honom. Att just få höra att han är tråkig gör ont och han funderar ut ett sätt att göra något åt det. Han bestämmer sig för att bli yrkesmördare.

Det här är en berättelse som får mig att dra på munnen många gånger. Att bara så där bli yrkesmördare är inte så lätt. Som vanligt har författaren starka personporträtt och en spänning som håller mig fast tills berättelsen är slut. Att den sedan har en knorr på slutet gör berättelsen alldeles perfekt!

Något att läsa på julafton i väntan på tomten? För jag tycker absolut att du ska läsa berättelsen. En novell. Som ljudbok tar det 1.48 minuter att lyssna på den. Gör det!

Boken får fem stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!