Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 3 juli 2020

Coffin Road av Peter May

Coffin Road av Peter May

Här kastas man direkt in i en spännande handling, när huvudpersonen vaknar till liv på en ödslig strand på ön Harris i Yttre Hebriderna. Han minns inte vem han är, han är genomblöt och halvt ihjälfrusen. Han möter en kvinna som hjälper honom hem, eftersom han är i så dåligt skick. Genom henne får han sitt namn och får reda på var han bor. Men ingenting känns bekant.

Bit för bit nystar han ihop ledtrådar, men blir inte klokare för det. Alla säger att han är författare och skriver på en bok om de tre fyrvaktarna som mystiskt försvann från fyren. Men han hittar inget material, varken handskrivet eller på datorn. Han tar sig till ön och upptäcker en död man. Alla säger att han ofta har besökt ön. Är det han som har slagit ihjäl mannen?

I sökandet efter sitt förflutna riskerar han inte bara sitt liv, utan även någon han håller mycket kär.

Peter May är en mästare på miljöskildringar och karaktärer och gör mig inte besviken med den här boken som jag varmt rekommenderar dig att läsa.


Boken får fem stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!