Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 25 juli 2020

Tower of Dawn av Sarah J Maas

Tower of Dawn av Sarah J Maas


När man väl har börjat läsa Sarah J Maas böcker går det inte att sluta. Hon har ett fängslande och rikt språk, starka karaktärer och miljöskildringar som får läsaren att känna det som om man är där.

Det här är sjätte boken i serien Glastronen. Här får vi följa Chaol Westfalls öde. I en av de tidigare böckerna fick han ryggen förstörd vid striden med det onda och sitter i rullstol. Han far till Antica tillsammans med Nesryn. Både för att staden är känd för sina healer, men även för att försöka övertyga kungen om att han ska ställa upp och hjälpa Aelin Galathynius, drottning av Terrasen.

Jag tyckte mycket om den här boken. Ett okänt kungarike, nya miljöer och karaktärer. Dessutom kom oväntade hemligheter fram. Saker som kommer att ha betydelse för Aelin i hennes strid mot det onda.

Resten av serien finns bara på engelska, med början av den här. Dessutom upptäckte jag att det efter den sista, åttonde boken, kommer en bok som handlar om Aelin när hon var lönnmördare. Även den ligger nedladdad i väntan på att läsas.

Sarah J Maas böcker rekommenderar jag till mina skrivkursdeltagare och alla andra som vill läsa bra böcker. Läs dem!


Boken får fem stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!