Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 13 november 2020

Samtal från en ängel av Guillaume Musso

Samtal från en ängel av Guillaume Musso

En helt underbar bok. Annorlunda, fängslande, härliga personporträtt och en oväntad vändning i slutet. Med andra ord en perfekt bok.

Berättelsen börjar med att Jonathan och Madeline är helt upptagna av sina telefoner när de hastar fram på flygplatscaféet på JFK i New York. Självklart krockar de med varandra. De skäller ut varandra och ger varandra skulden, medan de plockar upp utspridd mat och dryck, samt mobiltelefoner.

När de upptäcker att de har råkat förväxla sina mobiler är de långt ifrån varandra på två olika kontinenter, Madeline i Paris och Jonatan i San Francisco.

De kan inte motstå frestelsen att titta i varandras telefoner, där de hittar osannolika saker som de börjar nysta upp utan den andras vetskap.

Det jag förväntade mig var en romantisk komedi blev snart till en rafflande thriller som var omöjlig att lägga ifrån sig.

Välskriven, annorlunda och gripande berättelse som jag varmt rekommenderar dig att läsa om du vill upptäcka en ny författare. Väntar på författarens nästa bok... Hur ska författaren kunna överträffa den här boken?
 

   Boken får fem stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!