Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 14 mars 2021

Rönnbär och romantik av Eva Swedenmark och Annica Wennström

Rönnbär och romantik av Eva Swedenmark och Annica Wennström

Ett kärt återseende av familjen kring La Stella. Sjätte boken i serien. Det var ett tag sedan jag läste de andra delarna och det tog några kapitel innan jag var inne i boken, sedan tog det fart.

Författarna tar mig med till nya platser att utforska. Efter varje kapitel hittar du recept på de maträtter som talats om i boken.

Som du säkert förstår utspelar sig händelserna runt en restaurang, som med åren har blivit flera. Barnen har blivit vuxnare, föräldrarna ger sig ut på nya äventyr och svartsjukan pyr.

Bra ingredienser för en härlig kärleksroman. En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa, men börja gärna i rätt ordning i serien.

Rönnbären mognar på träden och vintern är här. Familjen kring restaurang La Stella samlas i Åre.

Sandra gör praktik och träffar Adam som fångar hennes hjärta, men kommer han att kunna behålla det?

Mario och Liselotte har landat i tillvaron med lilla dottern Ester, men hur ska det gå för Anders och Linda? En norsk ölbryggerska dyker upp som gör det svårt för Anders att hålla sig inom äktenskapets skaklar.

Håkan och Susanne trivs i Anitas och Börjes ombonade hus, medan vännerna öluffar i Medelhavet. Men när Anita och Börje landar i charmiga Taormina på Sicilien så väntar en överraskning som kommer att skaka om hela familjen

Rönnbär och romantik är den sjätte delen i den populära serien som tog sin början med Smultron och svek och sedan fortsatte med Vinbär och vemod, Hallon och hat, Lingon och lust samt Hjortron och hjärtan.

EVA SWEDENMARK & ANNICA WENNSTRÖM har förutom romanerna i bär-serien även skrivit Det hemliga rummet (Lind & Co, 2018) tillsammans. Båda är också del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Maria Herngren.

 

   Boken får fyra stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!