Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 19 mars 2021

Stjärnpesten av Denis Lindbohm

Stjärnpesten av Denis Lindbohm

En högaktuell bok i dessa pandemitider.

Ett smygande gift, en pest som dödar allt, har drabbat jorden. Inte ens bakterier och virus överlever där den ohyggliga pesten dragit fram. Jordens yta är totalt död.

Men så lätt har människan aldrig gett upp. I fästningsliknande bunkrar långt under jordytan lever en liten rest av mänskligheten fortfarande. De väntar på att pesten en dag ska försvinna, lika oförklarligt som den kommit. Men det blir en lång, lång väntan...

Tyckte mycket om den här boken. Bra språk, spännande från första till sista sidan. Även om det egentligen lät overkligt kändes det inte som så när jag läste boken. Kanske hade det känts mer overkligt om inte Covid19 hade varit. Nu slukade jag sidorna och kände besvikelse när boken var slut.

Tråkigt nog gör inte omslaget rättvisa för bokens innehåll. Oerhört spännande. Om du lyckas få tag på ett exemplar rekommenderar jag dig varmt att läsa boken. 


   Boken får fyra stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!