Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 20 november 2010

Helt otroligt! Signering Bokia Karlskrona

Hann inte ens få av mig kappan innan jag var igång med signeringen, drygt en halvtimma innan jag skulle börja.

Det var sanslöst roligt och helt otroligt mycket folk som kom för att köpa mina böcker.

Många sa: Dig har vi hört talas om, nu måste vi läsa vad du skriver.
Andra sa: Älskar dina böcker, nu ska jag ha dina senaste osv.

Men så fanns det en och annan som kom och inte hade en aning om vad det var för böcker och vem jag var. De personerna gick därifrån med mellan 3-6 böcker!!!

En rolig sak idag var att den första kunden var en person som skulle gå på tre kalas och tyckte mina böcker passade väldigt bra som presenter. Så det blev tre böcker. Dessutom ville hon väldigt gärna läsa mina böcker själv och så fick hon tre böcker själv.
Efter ett tag kom det en pojke som skulle på tre kalas och tyckte mina böcker skulle passa utmärkt som presenter. Det visade sig att det var till samma kalas. Då såg jag till att de inte köpte samma böcker som den tidigare kunden hade gjort.

Något senare kom ytterligare en person som skulle till samma kalas och de tyckte det var fantastisk att jag visste vad födelsedagsbarnen hette. Jag berättade då om de förra kunderna som köpt födelsedagspresenter och vilka böcker de valt, allt för att födelsedagsbarnen inte skulle få två likadana böcker. Det finns ju trots allt 16 olika titlar att välja mellan.

Det var full fart hela tiden och jag jobbade till och med övertid innan allt var klart. Så kul jag har haft, tiden bara rusade iväg. Jag är lycklig som har ett så roligt arbete, få möte läsare, höra deras kommentarer om mina böcker, få inspirera, höra livsberättelser och få se alla dessa glada människor.

Kimberlie - Äventyr på Nya Zeeland hade en strykande åtgång och tog helt slut. Tillbaka till Pompeji var det två exemplar kvar av när jag gick och där hade legat en hel hög med böcker när jag kom.

Det känns mäktigt att komma till en butik när det står en pall med mina böcker bredvid signeringsbordet (något du kan skymta till vänster i nedre hörnet på andra bilden). Att sedan få se hur högarna på pallen sjunker, det känns oerhört skönt! Jag vet inte vem som var gladast när jag lämnade butiken efter en sådan bra försäljning, jag eller personalen på Bokia... Jag tror det var jag, för jag blir alltid så glad när jag möter alla personer som är så glada och trevliga.

Idag fick jag veta att en musikskola använder min bok Snapphanar att arbeta utifrån. Ska bli spännande att se vad det blir av det...

Imorgon har jag en ledig söndag. Helt otroligt! Då ska jag passa på att träffa vänner och kanske skriva lite på min bok Kimberlie - Främlingar innan våra vänner dyker upp. För det går ju inte att låta bli att skriva, inte nu, inte i det här skedet av boken, när orden bara tumlar ur mig...

Du kanske kan gissa vad jag tänker göra ikväll. Ja, just det: Skriva!

Kramisar från Kim som fått mycket inspiration av läsarna idag
(På översta bilden ser du ett helt gäng med läsare, samt två facebookvänner: Birgitta och A-C. Andra bilden är på två trogna läsare samt nya läsare. Den nedersta bilden är på Håkan som arbetar på Bokia i Karlskrona och så jag.)

10 kommentarer:

  1. Helt fantastiskt att alla köpte presenter :) Vilken rolig grej det blev av det hela!

    SvaraRadera
  2. En hårt arbetande Kim, men en härlig dag!

    SvaraRadera
  3. Det var ett roligt möte idag Kim! Jag är glad för din skull att böckerna sålt bra under de timmar du var hos Bokia! GUD vad roligt det skulle vara att signera böcker. Ska kontakta bokhandeln i Ronneby och fråga om de är intresserade. Jag kan ju tänka mig att böckerna säljer bättre om man själv står och visar dem!

    Som vanligt är dina blogginlägg jättebra! Det är så roligt att läsa om dina fans som du träffar vid dina signeringar! Sådana som jag alltså! ;-) Hihihi Kram/A-C

    SvaraRadera
  4. Hej Trillingnöten. Ja, det var jättekul att alla hade bestämt sig för att köpa mina böcker till födelsedagsbarnen. Kram Kim

    Hej Carina. Inte så hårt jobb, mest kul! Kram Kim

    SvaraRadera
  5. Så roligt och så förvånad alla ska bli att plötsligt ligger Kimselius böcker och radar upp sig! Verkligen skoj att alla tänkt på böcker också.

    Fina och trevliga bilder!

    Finns någon av dina böcker att köpa på engelska i Sverige, jag har kollat lite, men det verkade inte så, eller?

    SvaraRadera
  6. Hej A-C. Det var jättekul att träffa dig också. Fler får upp ögonen för böckerna om man pratar om dem. Älskar att träffa mina fans vid signeringarna och alla andra trevliga kunder som skänker mig en glad pratstund. Kram Kim

    Hej Katarina: Ja, jag skulle gärna vilja veta vad födelsedagsbarnen tyckte om att få tre av mina böcker.

    Nej, tyvärr är mina böcker inte översatta till engelska ännu. De finns på spanska, finska, serbiska, norska och isländska. Något av dessa språk som fungerar för din man? För det är väl honom du tänker på. Lovar lägga ut här på bloggen när den första engelska boken finns ute. Längtar till den dagen!!! Hur tycker han att översättningsverktyget högst upp på bloggen fungerar? Kram Kim

    SvaraRadera
  7. Jo, jag hade tänkt köpa några böcker till maken och mig, och det hade det få bli på engelska. Jag hade helt enkelt fått för mig att någon av dina böcker var översatta till engelska, men där hade jag fel..

    Maken han kan läsa dem på engelska, taglog, bahasa, men han får vänta tills någon bok förhoppningsvis kommer ut på engelska,, För hans svenska är inte så bra.. Ha, ha

    SvaraRadera
  8. Hej Katarina: Inga engelska översättningar, ännu... Ja, tyvärr finns inte mina böcker på några av de andra språken heller. Du lär läsa här på bloggen när de blir översatta till engelska. Då kommer jag bli superglad! Kram Kim

    SvaraRadera
  9. Hej Daniel, javisst var det bra att alla köpte? Kram Kim

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!