Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 21 september 2011

Bokmässan 2011, Dag 0 Monterbygge 21 sept

Igår kväll kom vi till bokmässan och lämnade av allt material i vår monter B09:20. Montern var inte riktigt färdigbyggd, vår garderob/förrådsutrymme saknades fortfarande.

Det var full fart på mässan, det målades, klistrades tapeter och byggdes för fullt!

Det var svårt att ta sig fram i gångarna, eftersom där stod fullt med material: väggar, hyllor, lister, ramper och MASSOR av böcker!

I de stora montrarna hade de inte börjat fylla på med böcker ännu, eftersom väggar och hyllor fortfarande höll på att monteras.

Vi kom tidigt till montern på bokmässan idag, onsdag. Trots intensiv trafik, hällande regn och många trafikolyckor. Vår garderob var fortfarande inte på plats, men efter en tillsägelse kom de strax efteråt och monterade den. Nu är det lamporna som inte fungerar i montern. Alltid är det något...

Som du ser har vi massor kvar att göra, vepor ska upp på väggarna, bord och stolar på plats, kassaapparaten ska ställas på sitt bord. Kassaapparaten är SUPERTUNG och varje gång jag ska lyfta den bävar jag, men med gemensamma krafter får vi den alltid på plats. Imorgon ska jag visa dig bild på den när den är igång!

Ja, det är bäst jag sätter fart och jobbar igen, annars blir det till att stanna sent ikväll igen! Hoppas att solen lyser på dig, för här i Göteborg är det riktigt göteborgsväder: REGN!

Kramisar från Kim


Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se