Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 14 oktober 2011

Singapore...

Något fantastiskt har hänt. Jag har fått en föreläsningsförfrågan från Svenska Skolan i Singapore! Om allt går som planerat kommer jag att resa dit i april 2012 för att föreläsa.

Otroligt spännande, och samtidigt lite pirrigt. Det är långt, andra sidan jorden känns det som. Har tidigare föreläst både i Finland och på Island. Inte riktigt lika långt bort, men ändå ett äventyr att ta sig dit.

Resan till Kina för några år sedan var bara det ett enda stort äventyr, inte bara själva vistelsen utan även resan dit och hem.  Ska bli spännande att se hur det blir med Singapore.

Och vet du vad... Jag tror det är tack vare mitt bloggande som jag har fått den här förfrågan om att föreläsa i Singapore! Helt fantastiskt!

Vet att Svenska Skolan i Kuala Lumpur och i Bryssel har mina böcker. Minns att när jag landade i Shanghai i Kina och ringde hem för att berätta att resan hade gått bra, sa min man att det var dumt att jag inte hade flugit en dag senare, för då hade jag kunnat "släppa ner" de böcker som Svenska Skolan i Kuala Lumpur just  hade beställt. Jag såg framför mig hur jag fäste små fallskärmar på bokpaketen, öppnade dörren till planet och lät paketen singla ned mot Kuala Lumpur och den svenska skolan...

Nu hoppas jag att alla vulkaner håller sig lugna, inga tropiska stormar eller andra katastrofer lägger hinder i min väg, utan att jag verkligen kommer till Svenska Skolan i Singapore för att inspirera eleverna där.

Livet är fantastiskt, eller hur?

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se