Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 22 november 2011

Det vill jag fira med att lotta ut en bok!

Nu har bloggbesökarna här på min blogg överstiget 100.000! En siffra som kändes övermäktig att ens tänka sig när jag startade bloggen för två år sedan. Dessutom startade jag inte räkneverket förrän ett halvår senare. Undrar hur stor siffran varit om räkneverket varit med från början?

Jag gläds åt att så många har velat ta del av mina tankar, mina faktainlägg, mina böcker, ja allt jag har skrivit här på bloggen.

Hoppas att du fortsätter följa min blogg. För rätt som det är blir jag så där tokigt glad att jag lottar ut en signerad bok. Vilket är fallet den här gången.

Nu vill jag lotta ut en av mina nya böcker På liv och död i andra världskrigets skugga eller På flykt från andra världskrigets fasa, signerade givetvis.

Vill du vara med på utlottningen?

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar, motivera varför du vill vinna/vad du tycker om bloggens innehåll/vad du skulle vilja läsa mer om. Ja, helt enkelt: Skriv en kommentar så har du chans att vinna en signerad bok! Glöm inte skriva ditt namn!

Vinnaren meddelas den 28 november här på bloggen!

Lycka till!

Kramisar Kim
Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se