Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 15 december 2011

"Detta är nog den bästa bok som Kim M. Kimselius har skrivit." Recension av På flykt från andra världskrigets fasa

 Hej! Idag blir det en recension av många ungdomars favoritförfattare, Kim M. Kimselius. Boken heter På flykt från andra världskrigets fasa. En perfekt julklapp till den som vill lära sig mera om andra världskriget. En bok med spänning från första till sista sidan.


"Detta är nog den bästa bok som Kim M. Kimselius har skrivit. Jag satt på helspänn hela tiden, för det var dramatik från första till sista sidan. Även om det är en fiktiv berättelse, så är mycket hämtat från verkligheten och andra världskriget. Det är svårt att ta till sig hur fruktansvärt illa judarna och vissa andra människor blev behandlade. Och det gör att berättelsen blir ännu förfärligare att ta del av. Det går inte att sätta ord på hur fruktansvärt det måste ha varit att leva under den här tiden. Som alltid gestaltar Kim M. Kimselius händelserna perfekt. Boken är också välskriven, precis som alla hennes andra böcker. Och den intressanta faktadelen i slutet av boken finns där som den bör. Där lär man sig mycket intressant och viktiga saker som namn, år och en ordlista. Full pott som alltid."

Betyg 5/5 Kristina Simar 2011-12-14 (129) www.kristinasimarlektor.se

Ovanstående recension har Kristina Simars Bokblogg skrivit. Här kan du läsa hela inlägget.

Kan du förstå hur glad jag blir när mina båda böcker om andra världskriget får den ena fina recensionen efter den andra. Speciellt när På flykt från andra världskrigets fasa får så fina ord, eftersom det är min favoritbok av mina nya böcker.

Blev du nyfiken på boken? Här kan du köpa mina böcker. Om du läser någon av mina böcker får du gärna höra av dig och berätta vad du tycker om den. Du kan skriva en kommentar här på bloggen eller på den här länken.

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se

5 kommentarer:

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!