Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 2 februari 2012

En sak som gör mig glad!

Jag är uppväxt med Abba. Har alla deras LP-skivor och med sorg i hjärtat konstaterade jag för några veckor sedan att min Skivspelare hade gjort sitt. Hur skulle jag nu kunna lyssna på mina skivor?

Då kom ett erbjudande på nätet om att köpa Abba The Albums. Jag slog till. Tänkte att det är väl en samlingsskiva med det bästa, men tänk vilken glad överraskning jag fick. Varje CD hade samma fodral som mina LP-skivor och dessutom såg de ut som en sådan:
Nu sitter jag här och lyssnar på Abba igen, samma skivor, samma ljud, samma Björn, Benny, Agneta och Frida. Det väcker minnen och får mig att drömma tillbaka. Även om jag inte skulle vilja ha tiden tillbaka, fast ändå... Både ock liksom. Skulle inte vilja ändra mitt liv på något sätt, ändå skulle det vara kul att leva om det igen och få njuta dubbelt upp, vara mer förberedd på smällarna som ska komma och kanske kunna försöka förhindra dem.

Ja, du ser vilka tankar musiken väcker inom mig, jag som skriver om personer som reser i tiden. För du vet väl att Theo och Ramona är mina ställföreträdare och reser för mig i tiden eftersom jag personligen inte kan göra det!

Det spritter i benen, ja i hela kroppen när ABBA spelar för fullt för mig! Ja, det var sannerligen ett bra köp som gör mig glad!

Kramisar Kim


Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker.