Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 3 maj 2012

Ibland blir jag så frustrerad!

Åh, vad jag känner mig frustrerad när jag skriver det här inlägget. Huvudet är fullt av ord, nya böcker formas och dessutom frågar läsarna efter nya Theo och Ramona-böcker, om nya Kimberliebok och jag vill skriva nya böcker i båda serierna.

Dessutom vill jag skriva färdigt den fantasyserie jag håller på med, skriva färdigt alla de 36 påbörjade böckerna, läsa igenom de 16 helt färdiga böcker som ligger i mina "byrålådor" och väntar på publicering.

När jag skriver det här inlägget har jag varit iväg och föreläst i tre hela dagar. Tre intensiva dagar fyllda med föreläsningar och inspirerande elever som har gett mig idéer till NYA böcker. Jag som inte ens har tid att skriva på de jag redan har påbörjat.

Många frågar mig om skrivkramp, och hur jag gör när jag får det. Men jag får aldrig skrivkramp, bara frustration för att jag aldrig hinner skriva de berättelser som dyker upp inom mig.

Det är knappt jag hinner avsluta en bok innan jag börjar på en ny. Oftast är den nya boken redan påbörjad långt innan det är dags att ta itu med den på allvar.

Jag vet att jag borde vara tacksam för alla de ord som ryms inom mig, all uppmuntran jag får, alla fina ord, all inspiration, men just nu känner jag bara frustration för att jag inte hinner med att skriva alla mina böcker!

När du läser detta är jag i Singapore och föreläser. Kanske har jag tagit mig tid att skriva på planet, eller så har jag passat på att sova för att vara pigg när jag kommer fram. Men hur det nu än är, utan min skrivbok reser jag inte, för det kommer alltid någon ledig stund då jag kan fly bort i fantasin och skriva på någon av alla de böcker som hela tiden surrar runt i mitt huvud.

Tänk att mitt huvud kan rymma så många berättelser, och frustration!

Kramisar Kim

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.