Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 18 mars 2013

Nu avslöjar jag min HEMLIGA BOK!!!

I flera inlägg har jag talat om min HEMLIGA BOK, nu är det dags att avslöja lite om boken för dig.

Så här ser allra första skissen till omslaget ut:
Det här är en spök/deckare/häst-bok, allt i ett och otroligt spännande!

Här kan du läsa baksidestexten:

Meya och hennes vänner brukar träffas vid kanten av Stora Mossen för att berätta spökhistorier för varandra. En kväll hör de ett förskräckligt skri från mossen och alla rusar hastigt hem, skrämda av ljudet.

Av sin pappa får Meya höra talas om spöket på mossen. Tillsammans med sina vänner bestämmer hon sig för att ta reda på om det verkligen finns ett spöke.

Av misstag blir hon ensam i mörkret och hör återigen ljudet. Som den detektiv hon är, låter hon sig inte skrämmas, utan ger sig på jakt för att hitta spöket. Då råkar hon ut för något som är ännu mer skrämmande än spöken.

Så här säger en av lektörerna om Spöket på Stora Mossen:
"Ett välskrivet äventyr som hela tiden håller läsaren på halster. Kim är bevisligen lika bra på att skriva spökhistorier som historiska äventyr." Ingela Svensson 

Det här är ännu en av mina "byrålådsböcker", alltså en bok som jag skrivit för många, många, många år sedan, och som jag nu plockar fram för att du ska ha möjlighet att läsa den.

Är så nyfiken på vad du tycker, både om baksidestexten och om den första skissen till omslaget. Ser omslaget spännande ut, fångar det dig, får det dig att känna att du vill läsa boken? Tycker du baksidestexten låter spännande, blir du sugen på att läsa boken?

Äntligen har jag fått dela min hemliga bok med dig. Nu ska jag fortsätta arbeta med min bok Persiens Pärla, 18:e fristående historiska äventyrsboken om Theo och Ramona. Ett härligt äventyr som jag älskar att försvinna bort i!

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se. Är du nyfiken på mina böcker finns de att köpa här 

Jag med några av mina 23 böcker. 
Foto Bertil Knoester.