Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 14 november 2013

Magisk signering hos Gleerups Akademibokhandel i Lund

Då var ännu en boksignering avklarad. Är precis hemkommen från signering hos Akademibokhandeln Gleerups i Lund. Det är lördag kväll och jag sitter här och ler, samtidigt som jag minns allt magiskt som har hänt. Jag har haft fantastiskt roligt idag när jag mött mina läsare och fans.

Siri var överlycklig över att få träffa mig och få signerade böcker. Hon drömmer själv om att bli författare och har över 100 påbörjade böcker i datorn. Påminner om mig när jag var i hennes ålder. En blivande författarkollega?

Kära fansen Zahra har följt mig i många år och det är alltid lika roligt att träffa Zahra och hennes mor. Vi har alltid så mycket att prata om.

De kom alla på en gång och det blev mycket hektiskt. Jag ville prata med alla, länge och väl, alla var tålmodiga och väntade på sin tur. Tack så mycket! När det väl blev deras tur tog jag mig tid att prata även med dem. Många av dem har jag kontakt med på facebook och det var roligt att träffa dem på riktigt.

Zahras mamma ville också vara med på foto. Hon hade ett mycket vackert namn: Sherin.

Mari-Ling med syster hade en hel drös böcker som skulle signeras. Det var bara att sätta igång!

Ser nu att min röda fina halsband har vänt sig och visat baksidan på det här fotot... Mäktigt med Mari-Lings hög med böcker...

Jag och namn. Trots att jag pratade länge och väl med min fan, så har jag glömt av hennes namn, ledsen... Påminn mig är du snäll! Iallafall hade vi en lång pratstund och A. fick agera fotograf vid flera tillfällen.

Bland annat när Magnus Norling kom på besök. Magnus har tidigare ägt Billingska Bokhandeln i Höör, men har nu sålt den. Det var jättekul att han tittade in och lekte paparazzi och fotograferade mig i smyg. Jag såg allt i ögonvrån att någon fotade!

Per-Ola hade skrivit till mig på Facebook på morgonen och berättat att han skulle komma och hälsa på.

Det var förvånansvärt många fans som kom och jag kände mig alldeles hjärtevarm när jag var omgiven av dem alla, deras glada leenden, glittrande ögon och härliga frågor. Tack för att ni kom och förgyllde min dag! Dessutom ett stort tack för att ni delade med er av era kunskaper om mina böcker och tipsade de som stod och bläddrade bland mina böcker!

En stöttepelare på Akademibokhandeln Gleerups i Lund var P.J. som försåg mig med mat, vatten och böcker. Han fanns alltid i närheten för att hjälpa till. Jag hörde hur han rekommenderade böckerna till kunder som ännu inte hade hittat fram till mitt signeringsbord.

Det var en otroligt givande signeringsdag. Trots vinande blåst och piskande regn vällde kunderna in i en aldrig sinande ström.

Även om jag är trött och längtar efter att lägga upp fötterna i soffan, ser jag fram emot nästa signering. Hoppas på lika många givande samtal som jag har haft idag. För du ska veta att det inte bara var fans och tidigare läsare som kom, jag mötte även många människor som köpte mina böcker för första gången. Dem hoppas jag träffa nästa gång jag kommer till Gleerups för att signera. Vilket är den 13 december. Innan dess har jag hunnit besöka många fler butiker i Skåne för att signera mina böcker. Vi ses i någon av dem.

I skrivarstugan möttes jag av en glad Tickie som nöjt lade sig för att sova efter promenaden. Hon älskar att få vara alldeles själv med mig i stugan. Utan konkurrens från de andra hundarna.

För att ta reda på mina signeringstider kan du kika in på www.kimselius.se Alla tiderna är ännu inte fastslagna och inlagda, så kika in lite då och då för att se om jag kommer till en butik nära dig!


Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. 
Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

4 kommentarer:

 1. Men vad roligt att ha så fin & nära kontakt med dina läsare, det är beundransvärt och jag hoppas att jag längre fram också kan ha det med mina!

  SvaraRadera
 2. Hej Paulina
  Ja, det är helt underbart att träffa läsarna. Det förhöjer signeringarna och gör dem till en mysig pratstund, istället för arbete!
  Det hoppas jag också Paulina :-)Lycka till!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att få se bilder från signeringen. Det så jättemysigt ut,och jag hoppas att jag också får signera såna där bokhögar någon gång i framtiden! :)

  SvaraRadera
 4. Hej Anna
  Ja, det är helt underbart att få signera och möta fansen. Hoppas du också får uppleva den känslan!
  Lycka till!
  Kramisar Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!